Mad About Arts by Campari το Σάββατο στις 22:45 στον ΑΝΤ1

0
Αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 22:45 στον ΑΝΤ1 θα προβληθεί ο νέος θεσμός του MAD και του Campari, «Mad About Arts by Campari», ο οποίος αναδεικνύει και τιμά ‘Έλληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της τέχνης.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης είναι ο Σάκης Ρουβάς δίνοντας το δικό του στίγμα ενώ, την τελετή απογειώνουν οι MELISSES.

Οι κατηγορίες των βραβείων είναι: «Art & Design», «Music, Gastronomy», «Performance Art», «Mixology», «Photography & Direction», «Fashion» ενώ, θα δοθεί ειδικό βραβείο για τον «Unexpected Artist Of the Year».

Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής των βραβείων είναι ο χορογράφος, σκηνοθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Κωνσταντίνος Ρήγος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ο θεσμός αυτός είναι η πρώτη αναγνώριση, η δύναμη που χρειάζεται ένας δημιουργός, ένας καλλιτέχνης στα πρώτα του βήματα. Στο “Mad About Arts by Campari” αναδεικνύουμε και βραβεύουμε το ταλέντο ανθρώπων που αποτελούν οδηγό, εξέλιξη, μέλλον για όλους μας, για τη χώρα μας».

Επίσης μέλη της επιτροπής είναι: ο Σάκης Ρουβάς, τραγουδιστής, ο Άρης Βεζενέ, chef, η Ορσαλία Παρθένη, σχεδιάστρια μόδας, ο Βασίλη Βελισκιώτης, Spirits, Snacks & Coffee Unit Manager για Ελλάδα και Κύπρο, Coca-Cola Τρία ‘Εψιλον, ο Κώστας Βογιατζής interior stylist και trend forecaster, η Μαρίνα Βρανοπούλου, ιστορικός τέχνης και επιμελήτρια εκθέσεων, ο Λέλο Γεωργόπουλο, συνιδιοκτήτης του Clumsies, η Ρεγγίνα Κουρή, Communications Director του MAD, ο Νίκος Υφαντής, Style Consultant και Fashion Director και η Καλλιόπη Χαραλάμπους, Ιδρυτικό μέλος του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

Τα βραβεία θα απονείμουν: o Κώστας Βογιατζής, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Agent Greg, η Demy, ο Μύρωνας Στρατής, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο Νίκος Μουτσινάς, η Αννούσα Μελά, ο Ίαν Στρατής, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Μιχάλης Πάντος, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Απόστολος Μητρόπουλος, ο Γιάννης Στράτος, Managing Director SEMEA Partnership Markets Gruppo Campari και ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Οκτώ Έλληνες δημιουργοί  αναδεικνύονται και τιμώνται για την έμπνευση, την καινοτομία και  το ταλέντο τους σε μία διαφορετική βραδιά από το Mad και το Campari στο νέο κοινό θεσμό τους, «Mad About Arts by Campari». Αυτό το Σάββατο 20 Ιουλίου στις 22:45 στον ΑΝΤ1!

Μείνετε συντονισμένοι!



Υποστηρικτές: ΑΚΤΟ Art & Design College, Radiant Professional Make Up, Lorvenn Hair Professionals.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !