''Κράτα μου το χέρι'': Όλες οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας

0

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20.00


Δευτέρα 29 Ιουλίου – Επεισόδιο 22

Ο Μερτ και η Φατμά ξεφεύγουν από το σπίτι της Σουμρού, κάνοντας άνω κάτω τα σχέδιά της. Όταν η Σουμρού χάνει ξανά τον Μερτ και δεν παίρνει την υποστήριξη που χρειάζεται από την Τζανσού, στριμώχνεται στη γωνία. Η Τζανσού, η οποία έχει πάψει να πιστεύει πλέον την Σουμρού, θα έρθει αντιμέτωπη με μια μεγάλη δοκιμασία απέναντι στην μητέρα της. Από την άλλη μεριά, η Σεράπ αμφισβητεί τις αποφάσεις της κυρίας Φεριντέ και παίρνει την απόφαση ότι έφτασε η ώρα να επέμβει.   

Τρίτη 30 Ιουλίου – Επεισόδιο 23 

Η Σεράπ, με την υποστήριξη του Αζμί, παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία τής οικογένειας. Τι περιμένει την κυρία Φεριντέ, η οποία τώρα ετοιμάζεται για την επέμβαση; Καθώς το σχέδιο της Σεράπ επεκτείνεται πολύ περισσότερο από ό,τι περίμενε, τα πράγματα δεν έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Θα μπορέσει η κυρία Φεριντέ να ξεπεράσει αυτό το τεράστιο εμπόδιο με την υποστήριξη της Αζρά και του Τζενκ; Όταν, όμως, η κυρία Φεριντέ μεταφέρεται δια της βίας στο νοσοκομείο, ο Τζενκ αισθάνεται συντετριμμένος. 

Τετάρτη 31 Ιουλίου – Επεισόδιο 24 

O Τζενκ προσπαθεί να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για την κυρία Φεριντέ, αλλά καθώς δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του, η αστυνομία τον απομακρύνει από το νοσοκομείο. Θα μπορέσει ο Τζενκ να βρει έναν τρόπο να σώσει τη γιαγιά του από αυτή την κατάσταση; Από την άλλη μεριά, η Αζρά καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να βρεθεί δίπλα στην κύρια Φεριντέ, αλλά κι εκείνη εμποδίζεται από την αστυνομία. Η Σεράπ κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να γλυτώσει από την Αζρά. 

Πέμπτη 1η Αυγούστου – Επεισόδιο 25

Όσες αλήθειες κι αν πει η Αζρά για να μπορέσει να κάνει τους πάντες να την καταλάβουν, δεν θα γίνει πιστευτή. Οι ενέργειες της Σεράπ απέναντι στην κύρια Φεριντέ είναι πιο καταστροφικές απ’ όσο φανταζόταν. Όταν, όμως, ο Αζμί πάρει την κατάσταση στα χέρια του, θα στριμώξει για τα καλά τη Σεράπ στη γωνία. Θα μπορέσει η Σεράπ να στηρίξει την απόφαση που πήρε, να στείλει δια της βίας την κυρία Φεριντέ στο νοσοκομείο, απέναντι στον Τζενκ και στον Αρντά; 

Παρασκευή 2 Αυγούστου – Επεισόδιο 26

Όσο και αν η κυρία Φεριντέ υποφέρει στο νοσοκομείο, το παρελθόν της δεν σταματά να την κυνηγά. Η έκπληξη, ωστόσο, που περιμένει την κυρία Φεριντέ στο νοσοκομείο, θα επηρεάσει βαθιά την οικογένεια Τσελέν. Όταν η Αζρά εγκαθίσταται στο σπίτι των Τσελέν, οι ισορροπίες διαταράσσονται ξανά. Η κυρία Φεριντέ ζητά λογαριασμό από τον Αζμί και την Σεράπ για την αναφορά την οποία απαίτησε να της σταλεί, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με πιο μεγάλα ερωτηματικά σχετικά με τη Σεράπ και την Αζρά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !