Η τηλεθέαση του Ιουνιου...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Πρωτομηνιά και... υποτίθεται τέλος της σεζόν που λόγω όμως των επερχόμενων εκλογών οι ειδησεογραφικοί τομείς των σταθμών παραμένουν στον αέρα.
Τέλος Ιουνίου είθισται να ολοκληρώνεται η σεζόν και οι περισσότερες εκπομπές να κατεβάζουν ρολά με κάποιους από τους παρουσιαστές και συντελεστές να δίνουν «ραντεβού τον Σεπτέμβρη» και κάποιους άλλους να ελπίζουν ότι θα βρουν μέρος στο πρόγραμμα… κάποιου σταθμού!

Το… παραδοσιακό «κλείσιμο» της σεζόν παρουσιάζει λοιπόν ενδιαφέρον… προϊδεάζοντας για πολλά που πρόκειται να συμβούν την επόμενη αλλά και για κάποιους… που θα απουσιάσουν!

Ο επίσημα τελευταίος μήνας της σεζόν πάντως σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen έφερε τον ALPHA ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο εκθρονίζοντας τον ΣΚΑΪ, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε πάλι ο ΑΝΤ1.

Οι σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στην κατάταξη του δυναμικού κοινού, τους τηλεθεατές ηλικίας 18-54 ετών, όπου ο ALPHA διατήρησε την πρώτη θέση ενώ ο… συγκάτοικός του στις εγκαταστάσεις της Κηφισιάς, το STAR, μετά το τέλος του «Master Chef» είδε τα ποσοστά του να μειώνονται και έτσι από την πρώτη θέση που βρισκόταν μαζί με τον ALPHA κατέληξε στην τρίτη, κάτω από τον ΑΝΤ1.

Αναλυτικά λοιπόν στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τους μέσους όρους των τηλεοπτικών σταθμών στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό που έχουν προκύψει από τις μετρήσεις της Nielsen για τον Ιούνιο ενώ εντός παρένθεσης αναφέρονται οι αντίστοιχοι μέσοι όροι τους τον προηγούμενο μήνα, τον Μάιο.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο τελευταίος μήνας της «επίσημης σεζόν» έφερε άνοδο στο OPEN ενώ αυξημένα ποσοστά σημείωσε και η ΕΡΤ SPORTS που κατάφερε μάλιστα να… ξεπεράσει τα άλλα κανάλια της ΕΡΤ, την ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, που εξακολουθούν να σημειώνουν ιδιαίτερα χαμηλή τηλεθέαση…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Λαθος του Αντ1 να βαλει σε επαναληψη το Still standing που τελειωσε μολις την Παρασκευη και επιστρεφει τον Σεπτεμβριο με νεα σεζον δεν καταλαβαινουν εκει στο καναλι οτι καταστρεφουν το προιον τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και νικητής πάλι ο άλφα σε γενικό και νεανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !