Γραφεία Τύπου: Αποχωρήσεων συνέχεια...

0

H φετινή σεζόν βρήκε τα Γραφεία Τύπου των καναλιών με αρκετές αλλά και ξαφνικές αλλαγές, με αποκορύφωμα τον Ιούλιο, οπότε και οι αποχωρήσεις- μετακινήσεις αυξήθηκαν. Δεν είναι μόνο η
Ζέτα Κατωπόδη (Ε-OPEN) που έφυγε και στη θέση της ήρθε η Σόνια Καζόνι, ή ο Χάρης Γούλιος (ΣΚΑΪ) που σταμάτησε και τη θέση του πήρε η Αμαλία Κυπαρίσση, ούτε η Άννα Βλαβιανού (πρώην ALPHA) που αντικαταστάθηκε από την Πίμη Φάσουλα, αλλά ούτε τελικά και ο Κώστας Τσολάκης (ΑΝΤ1) που έδωσε τη σκυτάλη πριν από λίγες μέρες στην Άννα Βλαβιανού .

Σε κομβικές- πλην διευθυντικές- θέσεις μες στα Γραφεία Τύπου βρίσκονται και άλλοι άνθρωποι, απαραίτητοι και πάντα μπροστά. O ALPHA ,ο ΑΝΤ1 ,κι ο ΣΚΑΪ μετρούν όπως φαίνεται κι άλλες απώλειες.

Παρελθόν ,εν ολίγοις, αποτελεί πια για τον Alpha εδώ και περίπου μια εβδομάφα η Σουζάνα Παντρεμένου, ικανή μορφή της Επικοινωνίας, που ήταν  πιστή στις...απαιτήσεις των ρεπόρτερ του τηλεοπτικού.Ευτυχώς,η Σουζάνα Πανδρεμένου,όπως μαθαίνω,  έκλεισε ήδη στον ΣΚΑΪ, από όπου και θα συνεχίσει τη δουλειά της .Συνεχίζοντας, εκτός ΣΚΑΪ είναι πλέον και η - εξίσου ικανή - Κατερίνα Ζάννη, που μπήκε στο κανάλι μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, άρτι αφιχθείσα από το πολυταλαιπωρημένο MEGA. Τέλος, εκτός ΑΝΤ1 είναι από χθες τόσο ο Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, αρμόδιος ως επί το πλείστον για  τα events του σταθμού, όσο και η Ιωάννα Παπαχρήστου, επίσης πρόσωπο του Γραφείου Τύπου τα τελευταία 3 χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !