Γνωρίστε καλύτερα την...ωραία Ελένη του τατουάζ.

0
Ακαταμάχητα όμορφη, που θυμίζει αρχαία Ελληνίδα, ήρεμη δύναμη όπως η ίδια έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό της, ρομαντική, ευαίσθητη αλλά και πολύ ταλαντούχα. Ο λόγος για την Ελένη Πιερίδου, την οποία γνωρίσαμε ως Ελένη Μελά, σύζυγο του serial killer Ορφέα Μακρή, στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ». Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο από όπου κατάγεται, και σπούδασε στη σχολή Laine Theatre Arts στο Surrey στην Αγγλία, ενώ πέρα από την υποκριτική λατρεύει το χορό και την μουσική. Έχει κυκλοφορήσει το δικό της τραγούδι με τίτλο «Θυμήσου» από την Polymusic,  στο οποίο υπογράφει η ίδια τους στίχους ενώ τη μουσική δημιούργησαν μαζί με τον Βίκτωρ Πολυδώρου.
Η Ελένη Πιερίδου, μιλάει για όλα, για «Το Τατουάζ», το τέλος της σειράς, τις σχέσεις που δημιούργησε μέσα από τη συμμετοχή της στο σήριαλ, πως την αντιμετωπίζει ο κόσμος που την αναγνωρίζει στο δρόμο, τη σχέση της με την αδελφή της Ιφιγένεια Πιερίδου με την οποία συμπρωταγωνίστησαν στο σήριαλ, την προσωπική της ζωή, ενώ  αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, αλλά και πολλά άλλα.
  1. Σε γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή σου στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Το Τατουάζ», πως νιώθεις που κλείνει αυτός ο κύκλος και τι σου έχει μείνει από όλη αυτήν την εμπειρία;
Νοιώθω γεμάτη! Από στιγμές, ανθρώπους, συναισθήματα… Από αυτά τα δύο χρόνια έχω κρατήσει πολλά! Το Τατουάζ ήταν ένα σχολείο και η ευκαιρία που μου δόθηκε να συνεργαστώ με τόσους σπουδαίους ανθρώπους και καταξιωμένους, ήταν ότι καλύτερο για μένα. Έχω μάθει πράγματα, σίγουρα έχω να μάθω πολλά ακόμα, αλλά η καθημερινή τριβή με βοήθησε πολύ σαν ηθοποιό. Νοιώθω πραγματικά ευγνώμων για όλο αυτό.
  1. Γιατί ενώ όλοι περιμέναμε ότι θα έχει και τρίτο κύκλο, τελικά τελειώνει φέτος «Το Τατουάζ»;
Ενώ είχε συζητηθεί η προοπτική του να συνεχίσει, τελικά αποφασίστηκε να τελειώσει. Πιστεύω πως ο κύκλος αυτός έκλεισε εκεί που έπρεπε. Θεωρώ ότι η σεναριογράφος μας, Βάνα Δημητρίου, το ένοιωσε έτσι και για αυτό πήρε την απόφαση αυτή.
  1. Στενοχωρήθηκες όταν έμαθες πως δεν θα συνεχιστεί;
Η αλήθεια είναι ότι το ένοιωθα για κάποιο λόγο ότι δεν θα συνεχίσουμε οπότε ήμουν προετοιμασμένη για αυτό!
  1. Πιστεύεις πως είχε το περιθώριο και για τρίτη σεζόν;
Πιστεύω η σειρά ολοκληρώθηκε εκεί που έπρεπε. Καθετί πιστεύω είναι καλό να τελειώνει τη σωστή στιγμή.
  1. Στο σήριαλ βλέπουμε και την αδελφή σου την Ιφιγένεια με την οποία μοιάζετε πολύ, υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ σας;
Όχι, ίσα ίσα που στηρίζουμε η μια την άλλη. Η Ιφιγένεια πέρα από αδελφή είναι και φίλη μου. Είμαστε πολύ δεμένες!
  1. Θεωρείς πως η εξωτερική εμφάνιση έπαιξε ρόλο στην καριέρα σου;
Μέχρι ένα σημείο ναι! Γενικότερα πιστεύω ότι βοηθάει αλλά από εκεί και πέρα η πορεία στον χώρο εξαρτάται και από άλλα πράγματα.
  1. Ως Ελένη Μελά στο σήριαλ και σύζυγος του μανιακού δολοφόνου Ορφέα, τι σου λέει ο κόσμος που σε συναντάει στο δρόμο;
Ο κόσμος έδειξε τεράστια αγάπη για το σίριαλ από την αρχή. Συνδέθηκε με τους χαρακτήρες και την ιστορία τους. Με σταματούσαν άνθρωποι πολύ συχνά στο δρόμο για να μου πουν πόσο συμπάσχουν με την Ελένη να με ρωτήσουν τι θα γίνει στη συνέχεια και η κλασσική ερώτηση που άκουγα πάντα είναι αν τελικά θα με σκοτώσει, κάτι που τελικά δεν έγινε. Ο ενθουσιασμός του κόσμου που παρακολουθούσε τη σειρά ήταν κάτι απίστευτο.
  1. Πως ένιωσες όταν έγινε σύνδεση του Ορφέα με τον κατά συρροή δολοφόνο της Κύπρου;
Θεωρώ ότι αυτή η σύνδεση δεν είχε νόημα να γίνει από τη στιγμή που σύμφωνα με τα γεγονότα, οι φόνοι αυτοί είχαν ξεκινήσει να γίνονται πριν καν ξεκινήσει το σίριαλ. Επίσης στην ιστορία, συναντάμε πάρα πολλά τέτοια φαινόμενα θέλω να πω ότι κατά συρροή δολοφόνοι υπήρχαν πάντα. Όπως επίσης σίριαλ και ταινίες υπάρχουν πολλά με αναφορές σε τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων.
  1. Με ποια στοιχεία της προσωπικότητας της Ελένης Μελά ταυτίζεσαι;
Με τον ρομαντισμό που έχει σαν χαρακτήρας, την ευαισθησία αλλά και τον δυναμισμό της.
  1. Δημιούργησες σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές σου; Κι αν ναι με ποιον ήρθες πιο κοντά;
Σίγουρα έχω έρθει πιο κοντά με κάποιους. Μια από αυτόυς είναι η Ελίνα Ακριτίδου που αγαπώ, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Στέφανος Μιχαήλ και ο Ερμογένης Σκιτίνης.
  1. Ποια ήταν η πιο έντονη ή δύσκολη στιγμή στα γυρίσματα;
Η πιο έντονη σκηνή για μένα στο σίριαλ ήταν η τελευταία του Ορφέα και της Ελένης, όπου ο Ορφέας λίγο πριν τον θάνατο του οραματίζεται ότι συναντάει την Ελένη σε ένα δάσος, απολογείται για όσα έχει κάνει και την αποχαιρετά αφήνοντας της ένα γράμμα. Μετά τη σκηνή αυτή είχα συγκινηθεί τόσο πολύ που έκλαιγα.
  1. Παράλληλα με «Το Τατουάζ» κυκλοφόρησες κι ένα δικό σου τραγούδι με τίτλο «Θυμήσου», πως προέκυψε αυτή συνεργασία;
Αυτή η συνεργασία προέκυψε μέσα από μια συζήτηση που είχαμε κάνει με τον φίλο μου Βίκτωρα Πολυδώρου. Αρχικά συζητούσαμε για να κάνουμε μια διασκευή και τελικά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι καινούριο.
  1. Υπογράφεις εσύ τους στίχους του τραγουδιού σου, εμπνεύστηκες από κάποια συγκεκριμένη προσωπική σου κατάσταση;
Οι στίχοι μιλάνε για την αγάπη, αυτή που δεν σβήνει ποτέ και δεν ξεχνιέται. Για αυτό και ο τίτλος! Πιστεύω πολύ στη δύναμη της αγάπης και θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να την κρατάμε ζωντανή.
  1. Πόσο πιστεύεις σε έχει βοηθήσει επαγγελματικά η αναγνωρισιμότητα που έφερε «Το Τατουάζ»;
Με έχει βοηθήσει σε ένα μεγάλο βαθμό αφού ουσιαστικά αυτή ήταν η δουλειά που με έκανε πιο γνωστή στον κόσμο. Ήταν σημαδιακή θα έλεγα η συνεργασία αυτή για μένα.
  1. Μουσική ή υποκριτική;
Η μουσική ο χορός και η υποκριτική είναι ότι με εκφράζει, δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάτι από αυτά.
  1. Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα; Θα σε δούμε στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου;
Φέτος θα με δείτε στα Αστέρια στην Άμμο. Η σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Ρένας Ρώσση-Ζαίρη. Την επιμέλεια της σειράς έχει αναλάβει ο Κούλλης Νικολάου. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί θα είμαι με μια ομάδα από αγαπημένους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν όπως τη σεναριογράφο μας, Ρένα Ρίγγα τον σκηνοθέτη μας Θοδωρή Νικολαΐδη, τον Ανδρέα Ορφανίδη και φυσικά τον Κούλλη Νικολάου και τον Αντρέα Γεωργίου. Είναι ένας ρόλος που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, ένας ρόλος κλειδί θα έλεγα και σίγουρα πολύ διαφορετικός από τον προηγούμενο. Θέλω επι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τον Κούλλη που μου εμπιστεύτηκε αυτό τον ρόλο. Είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης και υπέροχος άνθρωπος. Χαίρομαι που υπάρχει στη ζωή μου.
  1. Πως είσαι στην προσωπική σου ζωή αυτήν την περίοδο;
Είμαι πολύ καλά!
  1. Τι θα κοιτάξεις πρώτα σε έναν άντρα;
Σε ένα άντρα κοιτάω την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητα, την ευγένεια, το χιούμορ και το βλέμμα θα έλεγα
  1. Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;
Τον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να τον περνάω δίπλα στη θάλασσα με καλή παρέα η και μόνη μου κάποιες φορές. Μου αρέσει το διάβασμα, η φωτογραφία, ο χορός, οι συναυλίες, το σινεμά… Λατρεύω το σινεμά!
  1. Πως φαντάζεσαι την Ελένη σε πέντε χρόνια από σήμερα;
Δημιουργική, ήρεμη.. ευλογία θα είναι να συνεχίσω να κάνω αυτά που αγαπώ. Και με ένα παιδάκι εύχομαι!
Πηγή:Tinasmess

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !