Ορφέας Παπαδόπουλος: Συζητώ για εβδομαδιαία,κοινωνική σειρά!

0


Η εκ βαθέων συνέντευξη του ηθοποιού στο «TV Έθνος»

 Ο ηθοποιός μιλά για το ρόλο του Οδυσσεβάχ, αναφέρεται στο πρώτο του single, θυμάται την επιτυχία του στα «Κλεμμένα όνειρα» και μας αποκαλύπτει ότι συζητά την επάνοδο του στη μικρή οθόνη μέσα από μια νέα κοινωνική σειρά.

 Πώς αισθάνεστε για την καλοκαιρινή θεατρική σας επιλογή;

 Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου αυτή. Έχω την τιμή να ενσαρκώνω τον Οδυσσεβάχ, έναν εκπληκτικό ρόλο και γι΄αυτό ευχαριστώ το Φώτη Σπύρο και το Νίκο Χρηστίδη που έχουν αναλάβει όλη την παραγωγή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Στόχος όλου του θιάσου είναι να πούμε με ειλικρίνεια και αληθινό συναίσθημα την ιστορία του Οδυσσεβάχ.

 Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε και το πρώτο σας single, με τίτλο «Lucid Dream»…

 Eίναι ένα κομμάτι που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Αρβανίτη και τη σφραγίδα της Satellite Records. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα αν και ασχολούμαι αρκετά χρόνια, από την εφηβεία μου με τη μουσική και το τραγούδι. Απλά τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία με έναν όμορφο τρόπο και κάτω από την ομπρέλα μιας εταιρίας παραγωγής να δείξω ένα δείγμα της φωνής μου και της δουλειάς μου. Από το Σεπτέμβριο θα δείτε στο κομμάτι αυτό και καινούρια πράγματα που ετοιμάζω πάλι με την συγκεκριμένη εταιρία.

 Γίνατε γνωστός από τη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» μέσα από τον ρόλο του Άρη Μαλτέζου. Τι θυμάστε από την εποχή εκείνη;

 Ήταν ο πρώτος δυνατός πρωταγωνιστικός μου ρόλος. Πέραν της αναγνωρισιμότητας η επαγγελματική εμπειρία που μου προσέφερε η συγκεκριμένη σειρά είναι ανεκτίμητη. Αυτό που θυμάμαι είναι οι σκηνές γεμάτες ένταση, που είχα με τον αδελφό μου στη σειρά που υποδυόταν ο Κωνσταντίνος Μάνος και με τον Αλέξανδρο Σταύρου που υποδυόταν τον πατέρα μου. Είναι νομίζω ότι πιο έντονο τηλεοπτικά έχω ζήσει ποτέ. Άλλο που θυμάμαι ήταν ότι βάσει σεναρίου έτρωγα παστές σαρδέλες και δεν μου δίνανε νερό. Όμως επειδή είμαι αρκετά βιωματικός ηθοποιός ομολογώ πως στα γυρίσματα δυσκόλευα και ο ίδιος τον εαυτό μου, δηλαδή φρόντιζα οι συνθήκες να είναι δύσκολες πραγματικά για μένα ώστε να μπορώ να υποδυθώ όσο καλύτερα γίνονταν το χαρακτήρα που υποδυόμουν.

 Έχετε κάνει λανθασμένες επαγγελματικές επιλογές;

 Ναι έχω κάνει στο παρελθόν οι οποίες προέκυψαν αφενός λόγω απειρίας αφετέρου γιατί δεν είχα τη πολυτέλεια να μείνω χωρίς δουλειά οπότε αναγκάστηκα να ρίξω λίγο νερό παραπάνω στο κρασί μου που λένε. Παρ’ όλα αυτά όμως πιστεύω μεγάλες εκπτώσεις στη δουλειά μου και απέναντι σ’ αυτό που πιστεύω εγώ δεν έχω κάνει.

 Πώς τα πάτε με την αναγνωρισιμότητα;

 Νιώθω πανέμορφα όταν με πλησιάζει ο κόσμος, με αποκαλεί με το όνομα μου και μου μιλάνε για τις σειρές που έχω κάνει. Δείχνουν ότι έχουν εκτιμήσει τη δουλειά μου. Για μένα αυτό λέει κάτι, χωρίς όμως να “φουσκώνουν” τα μυαλά μου.

 Η τηλεόραση υπάρχει στα σχέδιά σας;

 Βρίσκομαι σε συζητήσεις αυτή την περίοδο για την επάνοδο μου στη τηλεόραση η οποία ομολογώ μου έχει λείψει καθώς βρίσκομαι εκτός μικρής οθόνης πάνω από ενάμισι χρόνο. Συζητάω για μια εβδομαδιαία κοινωνική σειρά.

 Θεατρικά, που θα βρίσκεστε τον ερχόμενο χειμώνα;

 Πέρα από το γεγονός ότι με τον «Οδυσσεβάχ» θα συνεχίσουμε και για το πρώτο μισό της χειμερινής σεζόν που μας έρχεται, συζητάω κάτι πολύ ωραίο θεατρικά σε κεντρική σκηνή. Είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη οι συζητήσεις. Ελπίζω να έχουν αίσια κατάληξη.

 Τι θα θέλατε να είστε αν δεν ήσασταν ηθοποιός;

 Ζωγράφος. Είναι η πρώτη τέχνη που κατέκτησε την ψυχή μου και την καρδιά μου. Ζωγραφίζω ακόμη όχι επαγγελματικά. Ζωγραφίζω για μένα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !