''Το καφέ της Χαράς'': 25 Δεκεμβρίου οι νέες σκηνές...

2



17 Ιανουαρίου η μεγάλη πρεμιέρα


Η δημοφιλής σειρά, ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ,του ΑΝΤ1,  επιστρέφει ,κάτι που ανακοινώθηκε κι επίσημα στην ενημέρωση των τηλεοπτικών ρεπόρτερ δια στόματος Ποφάντη. Το θρυλικό σίριαλ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου 2020,ωστόσο, λίγες μέρες πριν θα έχουμε ένα...προάγγελο του τι θα δούμε. Σύμφωνα με το tv24, στις 25 Δεκεμβρίου, ημέρα συμπλήρωσης 30 χρόνων από την ίδρυση του ΑΝΤ1 ,ο σταθμός θα προβάλει σκηνές από τα νέα επεισόδια, ώστε ο τηλεθεατής να μπει στο κλίμα και να πάρει μια γεύση από την ιδιαίτερη αυτή επάνοδο της σειράς τόσα χρόνια μετά...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν καταλαβαινω την μοδα αυτη το να επαναφερουν παλιες επιτυχημενες σειρες με νέα επεισόδια. Είναι σα να μας λένε ότι δεν υπάρχουν ιδέες και επαναφερουν τα παλια η οτι δεν υπάρχουν λεφτα και πονταρουν σε επιτυχημενες παλιες συνταγες τα ναλια θεωρώντας ότι θα εχουν την ιδια επιτυχια. Παλιο ξαναζεσταμενο φαγητο. Ολα τα ριμεικ ελληνικων σειρων που εχουβ γίνει ειναι χειρότερο από το πρωτοτυπο ασε που καταστρεφουν και το πρωτότυπο βλεπε 50 50
    Ο Ρωμας και ο καθε Ρωμας ας κανει νεα σειρα οχι νεα επεισοδια απο παλιες σειρες. Μαλλον επισης αυτη να είναι και μια απελπιδα προσπάθεια να κάνει τον κοσμο να ξανανοιξει την τηλεοραση μιας και ο κοσμος πλεον δεν βλέπει τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στην Αμερική το ίδιο ακριβώς γίνεται τα τελευταία χρόνια σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Ότι παλιά κλασική σειρά ή ταινία ή franchise ταινιών την επαναφέρουν είτε σε ριμέικ με νέους ηθοποιούς είτε σε κανονική συνέχεια με τους παλιούς ηθοποιούς.

    Η επαναφορά της κλασικής σειράς επιστημονικής φαντασίας των '90s ''The X-Files'' το 2016 με τους ίδιους πρωταγωνιστές ήταν η 3η πιο επιτυχημένη σε τηλεθέαση σειρά στην Αμερικη για τη σεζόν 2015-16. Η επαναφορά της κλασικής οικογενειακής κωμωδίας των 80s και 90s ''Roseanne'' to 2018 (σαν να λεμε το δικο τους ''Ρετιρε'' :p ) και πάλι με το ίδιο καστ ήταν η δεύτερη πιο πετυχημένη σε τηλεθέαση σειρά στην Αμερική για τη σεζον 2017-18. Μην αναφέρω καν τη Disney που μεσά στην τελευταία πενταετία εχει διασκευάσει τα ΠΑΝΤΑ από τις κλασικές της ταινίες. Μόνο φέτος βγήκαν σε ριμέικ ο ''Νταμπο το ελεφαντακι'', ο ''Αλαντιν'' και πριν λίγες μερες ο ''Βασιλιας των Λιονταριών''.

    Είναι γενικότερα θέμα της εποχής αυτό. Δεν αφορά μόνο την Ελλάδα ή την κρίση που περνάμε. Από έξω μας ήρθε κι αυτή η ''μόδα'' με τα σίκουελ. Ζούμε παγκοσμίως μια εποχή νοσταλγίας, μια εποχή ασταμάτητης ανακύκλωσης όλων των παλιών κλασικών ιδεών. Κι αυτό λεει πολλά για την ποιότητα του σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !