Οργή: Επεισόδια 23-26

0


Οργή – Επεισόδιο 23:

Η ζήλεια του Λεωνίδα Η Μαρίνα κατηγορεί τον Νεοκλή ότι είπε ψέματα στη Δήμητρα για τη γυναίκα που είδε στην κλινική, όμως εκείνος της δίνει πάλι μία πειστική δικαιολογία και παριστάνει τον ανήσυχο για την κατάσταση της Δήμητρας, λέγοντας ότι μπερδεύει πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Λεωνίδας καταλαβαίνει ότι η Μαντώ τον κρατάει σε απόσταση και για πρώτη φορά ζηλεύει. Πριν πάνε στο πάρτι της Ζωής, του τηλεφωνεί η Τατιάνα και του ζητάει να τον δει επειγόντως και τον εκβιάζει για να της δώσει ποσοστά από τις υιοθεσίες. Η Έλσα βλέπει τη Μαντώ να στέλνει μηνύματα και υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στη ζωή της, αλλά αυτή αποφεύγει να της πει. Η σχέση του Νεοκλή με τον Πάρη συνεχίζει να είναι κακή. Η Δήμητρα ψάχνει τη Μάνια στην κλινική για να δει αν είναι όλα εντάξει μετά τη γέννα της, αλλά ο Νεοκλής της απαγορεύει να πλησιάσει ξανά τους θαλάμους. Παράλληλα, ο Αντρέας είναι σε ένα ξενοδοχείο στην Ιορδανία κι ετοιμάζει την αναχώρηση του.

 Οργή – Επεισόδιο 24:

Η αποκάλυψη του Σαΐντ Ο Λεωνίδας λέει στο Νεοκλή ότι η Τατιάνα του ζήτησε ποσοστά από τις υιοθεσίες. Ο Νεοκλής του λέει να την βγάλει από τη μέση. Η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται τις κινήσεις τους και ξεσπάει. Η Τατιάνα γυρίζει σπίτι της και βλέπει τα πράγματά της άνω-κάτω. Η Όλγα πιάνει δουλειά στο μαγαζί του Λεωνίδα. Η Μαρίνα κάνει ερωτήσεις στον Γρηγόρη σχετικά με τη σχέση του με την Έλενα και εκείνος της αφηγείται τι έχει γίνει μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Καταλαβαίνει ότι ο Γρηγόρης έχει ερωτευτεί την ξαδέρφη της. Η Έλενα και ο Μάνος φαίνεται πως έχουν κάνει μία νέα αρχή στον γάμο τους. Η Έλσα βλέπει ένα μήνυμα του Πέτρου στο κινητό της Μαντώς και τη ρωτάει έκπληκτη, αν έχει εραστή. Πριν φύγει από την Ιορδανία, ο Αντρέας επισκέπτεται στη φυλακή τον Σαϊντ, ο οποίος δείχνει να μην είναι καλά στην υγεία του. Ο Σαϊντ θα αποκαλύψει στον Αντρέα ότι ο Μάνος επικοινωνούσε μαζί του για να μαθαίνει τι κάνει ο Οδυσσέας.

 Οργή – Επεισόδιο 25:

Η απειλή της Τατιάνας Η Όλγα κρυφακούει τον Λεωνίδα και τον Νεοκλή να συζητούν για το παράνομο εμπόριο βρεφών. Η Έλενα ανακοινώνει στη Μαντώ και στην Έλσα ότι είναι έγκυος. Η Τατιάνα δεν δέχεται την πρόταση του Λεωνίδα για την αμοιβή της και απειλεί ότι θα τον καταδώσει. Ο Νεοκλής λέει ψέματα στη Μαρίνα για την κατάσταση της υγείας της Δήμητρας. Ο Πάρης δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ρωξάνη και έχει αρχίσει να το ρίχνει στο ποτό. Η Έλσα τον ρωτάει ευθέως αν για την κατάστασή του ευθύνεται η Ρωξάνη. Η έντονη συζήτηση που έχουν, επιδεινώνει την υγεία της Έλσας. Η Μαντώ, ο Λεωνίδας, η Έλενα και ο Μάνος γιορτάζουν την εγκυμοσύνη της Έλενας. Όταν φεύγει από το σπίτι των γονιών της, συναντάει τυχαία στο δρόμο τον Γρηγόρη. Η Μάνια έχει ένα σοβαρό ατύχημα. Παράλληλα και ενώ η Μαρίνα και ο Παύλος είναι πιο καλά από ποτέ, ο Αντρέας φτάνει στην Κύπρο από την Ιορδανία και τηλεφωνεί ανώνυμα στη Μαρίνα.

 Οργή – Επεισόδιο 26:

Ο Αντρέας συναντά Παύλο και Μαρίνα Μία φίλη της Μάνιας που επικοινωνεί με τον Πέτρο, μαθαίνει από την Τατιάνα ότι το μωρό της πέθανε. Ο Πέτρος λέει στη Μαντώ ότι ο άντρας της της κρύβει πράγματα, εκείνη όμως του λέει να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί της. Η Έλσα λέει στον Παύλο πόσο χαρούμενη είναι που προσέχει την κόρη της και την έχει κάνει ξανά ευτυχισμένη. Εκείνος της εξομολογείται ότι νιώθει περίεργα που η Μαρίνα συνεχίζει να σκέφτεται τον Οδυσσέα τόσο πολύ. Ο Νεοκλής ειδοποιεί τον Λεωνίδα ότι η Μάνια πέθανε. Όταν το μαθαίνει η Τατιάνα, κατηγορεί το Λεωνίδα και το Νεοκλή ότι την άφησαν να πεθάνει κι απειλεί το Λεωνίδα ότι θα πάει στην αστυνομία να τους καταδώσει. Η Μαντώ δείχνει να είναι προβληματισμένη για όσα της είπε ο Πέτρος και το εξομολογείται στην Έλσα. Στο κλαμπ του Λεωνίδα, η Όλγα γνωρίζει τον Πάρη, ο οποίος μετά από λίγο θα συναντήσει απρόσμενα τη Ρωξάνη και τον άντρα της. Ο Αντρέας πιάνει δουλειά σε ένα εστιατόριο, όπου θα δει τη Μαρίνα και τον Παύλο και θα καταλάβει ότι ο φίλος του τον πρόδωσε.

Πηγή tv24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !