Αποκαλυπτικό: Ποια ονόματα ακούγονται για την νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1.;

4

Πρόκειται για μια καθημερινή ρομαντική κομεντί που μας έρχεται από την Λατινική Αμερική.

Η σειρά  αφηγείται  την ιστορία τριών φτωχών ανθρώπων που κερδίζουν,ένα τεράστιο ποσό στο λαχείο και τo ρόλο που παίζει αυτό στις ζωές τους.

Ο πρώτος τυχερός είναι ένας άνδρας,που ζει σε μια φτωχή γειτονιά μαζί με την γυναίκα του και τα παιδιά του,ο άνθρωπος αυτός εργάζεται σκληρά για να μην λείψει τίποτα στην οικογένεια του,ενώ το ονειρό του είναι να στήσει μια σοβαρή ποδοσφαιρική ομάδα!

Η δεύτερη είναι μια γυναίκα,η οποία μεγαλώνει μόνη της τον οκτάχρονο γιο της.
Η κοπέλα ξεχνά τον τυχερό λαχνό στο αμάξι και όταν λίγο μετά διαπιστώνει ότι κέρδισε αναζητά το λαχείο αλλά δεν το βρίσκει καθώς το λαχείο έχει κλαπεί από έναν κλέφτη,ο οποίος μπήκε στο αυτοκινητό της όταν εκείνη το είχε σταθμεύσει σε ένα parking.
Όταν ο νεαρός μικροκλέφτης συνειδητοποιεί τι έκανε,μετανιώνει και προσπαθεί να προσεγγίσει τη γυναίκα και να τη βοηθήσει με τα χρήματα από το λαχείο.

Τέλος,η τρίτη ιστορία αφορά μια 17αχρονη η οποία μετά το θάνατο του πατέρα της ζει με τον μικρό της αδελφό και την μητριά τους,που τους κάνει συνεχώς τη ζωή δύσκολη.
Η κοπέλα είναι επίσης υπερτυχερή του λαχείου μόνο που δεν μπορεί να το εισπράξει επειδή είναι ανήλικη.
Τότε στη ζωή της μπαίνει ένας όμορφος εικοσάχρονος που δέχεται να εισπράξει το λαχείο για λογαριασμό της.Στα μάτια της κοπέλας αυτός ο νεαρός μοιάζει με πρίγκιπα,τον ερωτεύεται αμέσως χωρίς όμως να ξέρει ότι εκείνος την πλησίασε με μοναδικό στόχο να της κλέψει το λαχείο!

Για το καστ της εν λόγω σειράς ακούγονται πολλά ονόματα.
Μερικά από αυτά είναι των:

Κώστα Αποστολάκη,Κατερίνα,Στικούδη,Κατερίνα Γερονικολού,Σωτήρη Καλυβάτση,Κάρμερν Ρουγγέρη και Βίλμα Τσακίρη/

Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι αν και τα ονόματα αυτά ακούγονται έντονα,κανείς δεν έχει έρθει ακόμα σε οριστική συμφωνία... 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάλι μια σειρά που να βασίζεται σε ξένη ιδέα; Οι Έλληνες σεναριογράφοι τι κάνουν; Βαριούνται να καθίσουν να σκεφτούν μια δική τους ιδέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'ΑΜΑΝ', ειδαμε πως πηγε αυτο με το ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ, που ηταν αμιγως ελληνικο σεναριο...δεν αρεσε ιδιαιτερα στον κοσμο. Οποτε τους ειναι πιο ευκολο και πιο ασφαλες να διασκευαζουν ξενα σεναρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να θυμίσω οτι οι πιο πετυχημένες κωμωδίες στην ελληνική τιβί (Κωνσταντίνου και Ελένης, Παρα πέντε, Εγκλήματα, Δυο ξένοι, Τρεις Χάριτες) είναι κυρίως με ελληνικό σενάριο. Τουλάχιςτον ας βασιστούν σε κάποιοι ελληνικό βιβλίο. Αλλά το είπατε και μόνος σας, προτιμούν το πιο εύκολο. Ας ελπίσουμε οτι ο τίτλος δεν θα είναι κι αυτός στην προστακτική (κάνε γονείς να δεις καλό, πέτα την φριτέζα, μην ψαρώνεις, κλπ). Ας βάλουν λίγη φαντασία έστω και στον τίτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "κανε γονεις να δεις καλο" αρεσε σε πολλους,τωρα στα νουμερα οντως δεν πηγε καλά,ομως ηταν καλοδουλεμενη σειρα,εμενα ας πουμε "οι συμμαθητες" και τα εργα που βσιζονται σε ξενο σεναριο δεν μου αρεσουν και τα καταλαβαινω αμεσως,ειναι ασυνδετο το ξενο σεναριο.Οσο για το "κανε γονεις να δεις καλο" και το μην ψαρωνεις νομιζω πως το βασικο τους μειονεκτημα ειναι η σκηνοθετικη αποψη που ισως μειονεκτει,οι διαλογοι ειναι αργοι,ισως αυτο μπορει να το δικαιολογησει.Κατα τα άλλα το ελληνικο σεναριο ξεπερναει σε ολα το ξενο,αυτη ειναι η αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !