Δύο φορές από σήμερα...

0

Από απόψε, Δευτέρα, 3 Ιουνίου, ο Θέμης Γεωργαντάς "χτυπά"… After Dark δύο φορές την
εβδομάδα στον ΣΚΑΪ. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 00.15, οι καλεσμένοι της εκπομπής απολαμβάνουν τη χαλαρή κουβέντα με τον Θέμη, δοκιμάζουν τα υπέροχα φαγητά του σεφ Alsi, απαντούν στις αναπάντεχες ερωτήσεις της Gian και μπαίνουν στο Εξομολογητήριο με διάθεση για εκμυστηρεύσεις.

Απόψε ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Αναστάσιο Ράμμο. Η Μελίνα Ασλανίδου μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και το πόσο εύκολο είναι να είναι ζευγάρι με κάποιον εκτός του χώρου της. Επίσης, αποκαλύπτει για πρώτη φορά για ποιον λόγο διαλύθηκαν "Οι Απέναντι", το συγκρότημα με το οποίο πρωτοξεκίνησε και συστήθηκε στο ευρύ κοινό όταν μας χάρισε τη διαχρονική επιτυχία, "Τι Σου 'Κανα Και Πίνεις". Τέλος, μιλάει για τα επαγγελματικά της σχέδια στη μουσική αλλά και την τηλεόραση. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε όλα: σε ποιες περιπτώσεις απολαμβάνει να είναι γυμνή; Ποιο τραγούδι απέρριψε και έπειτα το μετάνιωσε γιατί έγινε μεγάλη επιτυχία; Και πολλά ακόμη...

Ο Αναστάσιος Ράμμος, το next big thing της μουσικής βιομηχανίας που υπογράφει και το μουσικό σήμα της εκπομπής, μιλάει για τις σημαντικές του συνεργασίες στον χώρο με ονόματα όπως της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά, ενώ αποκαλύπτει και άγνωστες λεπτομέρειες για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του. Στο Εξομολογητήριο, απαντά σε μία σειρά από ακατάλληλες ερωτήσεις που θα μας εκπλήξουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !