Πότε αποχαιρετούν το κοινό οι εκπομπές των καναλιών

1

Μία δύσκολη και απαιτητική τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της κι οι ιθύνοντες των καναλιών έχουν ήδη προγραμματίσει πότε θα ρίξουν αυλαία οι εκπομπές, αλλά και ποιες από αυτές θα
συνεχίσουν και του χρόνου. Το φινάλε των πρότζεκτ έχει ήδη σχεδιαστεί, ωστόσο, ενδέχεται ένα κομμάτι αυτών να ανατραπεί λόγω της πολιτικής επικαιρότητας και των επερχόμενων εκλογών.

ΑLPHA:
Το πλάνο που υπάρχει στον Alpha θέλει τη βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της ,«Ελένη», να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, όπως και ο Χρήστος Φερεντίνος με το Deal και η Αγγελική Νικολούλη με το «Φως στο τούνελ». Οι τρεις προαναφερθέντες τηλεαστέρες θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στο κανάλι της Κάντζας, οπότε θα πρέπει να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν με φρέσκιες ιδέες.

Την ίδια εβδομάδα, αυλαία θα ρίξει και η Ελεονώρα Μελέτη, με επικρατέστερες ημερομηνίες την 26η Ιουνίου ,αν και ενδέχεται και η 3η Ιουλίου. Το late night show της έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, καθώς απογείωσε τη μεταμεσονύκτια ζώνη σημειώνοντας υψηλά ποσοστά.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, το τελευταίο «Πακέτο» της χρονιάς θα ανοίξει η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια θα πει αντίο στο φανατικό της κοινό και θα πρέπει να συζητήσει για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς το συμβόλαιό της λήγει το επόμενο διάστημα.

Το «Happy Day» της Σταματίνας θα ρίξει αυλαία την Παρασκευή, 5 Ιουλίου, και θα επιστρέψει στα μέσα Σεπτεμβρίου, ανανεωμένο. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, Νίκος Μάνεσης και Ναταλία Γερμανού, επίσης, θα βάλουν μία άνω τελεία με τις εκπομπές τους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά.

ΑΝΤ1:
Τα πράγματα για το κανάλι του Αμαρουσίου είναι πιο απλά. Ο μέχρι τώρα σχεδιασμός θέλει το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου.

Αυτό σημαίνει ότι την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το κοινό θα αποχαιρετήσει τόσο η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του «Πρωινού» όσο και η απογευματινή παρέα του «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και του «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ολοκληρώνει τη σεζόν την Πέμπτη, 27 Ιουνίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προαναφερθέντα πρόσωπα ανανέωσαν με τον σταθμό για τα επόμενα τρία χρόνια.

 Όσον αφορά την πρωινή ενημερωτική εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα», λόγω πολιτικής επικαιρότητας και εκλογών θα συνεχιστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο.

OPEN:
Στα τέλη Ιουνίου ολοκληρώνουν την πορεία τους και οι περισσότερες εκπομπές του Οpen.

Ο Νίκος Μουτσινάς κατεβάζει ρολά την Παρασκευή ,28 Ιουνίου, και αποχαιρετά μια αρκετά καλή τηλεοπτική χρονιά στο κανάλι της Παιανίας, αφού υπήρξε η έκπληξη της σεζόν. Ο ταλαντούχος παρουσιαστής θα δώσει ραντεβού με τους τηλεθεατές για του χρόνου, με ανανεωμένη την εκπομπή ,«Για την παρέα», προσθέτοντας στήλες που θα κάνουν το κοινό να τις λατρέψει.

Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται και η εκπομπή, «Ευτυχείτε», με την Κατερίνα Καινούργιου.

Στις 30 Ιουνίου ρίχνει αυλαία και η εκπομπή, «Έλα Χαμογέλα», με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια, μαζί με τους συνεργάτες της, Παύλο Σταματόπουλο, Ελένη Βουλγαράκη και Κωνσταντίνο Βασάλο, θα βρίσκονται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου κανονικά στη θέση τους και τη νέα σεζόν, αφού όλοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

ΣΚΑΪ:

Στο κανάλι του Φαλήρου, μετά από το φινάλε των «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινυλίου», που θα συνεχίσουν και του χρόνου, σειρά έχει το «Power of love». Το ριάλιτι σχέσεων θα αποχαιρετήσει το κοινό του την ερχόμενη Παρασκευή, για να ακολουθήσει το ριάλιτι επιβίωσης, «Survivor».

Το μεγάλο φινάλε του Survivor είχε προγραμματισθεί για την Πέμπτη 4 Ιουλίου, ωστόσο, η πολιτική επικαιρότητα άλλαξε το πλάνο που υπήρχε και έτσι θα αποχαιρετήσει την Κυριακή ,30 Ιουνίου. Τα δύο φορμάτ του Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Μαζί σου» θα ρίξουν αυλαία, για το καλοκαίρι, στις 14 Ιουλίου, ενώ οι ενημερωτικές εκπο­μπές ,«Σήμερα» και «Αταίριαστοι», θα κάνουν συντροφιά στους τηλεθεατές σχεδόν μέχρι τα τέλη Ιουλίου.


STAR:

Το δυνατό χαρτί του σταθμού της Κηφισιάς, το «Masterchef», μπορεί να έχει ήδη ολοκληρώσει την πορεία του, ωστόσο, το πρόγραμμα του καναλιού θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου. Ο μέχρι τώρα προγραμματισμός θέλει τις ψυχαγωγικές εκπομπές να τελειώνουν περίπου στις 12 Ιουλίου, ωστόσο, οι επερχόμενες εκλογές ίσως ανατρέψουν τα δεδομένα. Το ίδιο θα συμβεί και με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Τα στελέχη του Star κρατούν ακόμα ως επτασφράγιστο μυστικό το τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά, με τα μόνα ανακοινώσιμα πρότζεκτ να είναι τα GNTM και MASTERCHEF

ΑΠΟ : Gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για το Still Standing δεν είμαι σίγουρος ότι ολοκληρώνει για αυτή την σεζόν την άλλη Παρασκευή γιατί στο πρόγραμμα του σταθμού στην ιστοσελίδα τους υπάρχει μέχρι και αρχές Ιουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !