Οριστικό διαζύγιο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Οριστικό είναι το διαζύγιο του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και φυσικά τα προγράμματά του μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης κατά τα άλλα συνεργασίας. Το κανάλι του Νέου Φαλήρου πήρε την απόφαση να κινηθεί την ερχόμενη σεζόν χωρίς τον Τούρκο παραγωγό και καθοριστικό ρόλο στο να πάρει την απόφαση αυτή σήμερα – παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα γίνονταν όλες οι διεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση – ήταν ο ελληνικός τελικός που αντί για την Ελλάδα θα γίνει μετά από απόφαση της ΑCUN MEDYA στην Τουρκία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, όλα έγιναν για 30.000 ευρώ. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι μέσα σε μια νύχτα αποφασίζει να μεταφέρει τον ελληνικό τελικό στην Κωνσταντινούπολη επειδή θα του κοστίσει κάτι χιλιάδες ευρώ λιγότερα, την ώρα που στη χώρα μας είχαν συμφωνήσει να δουλέψουν δεκάδες άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, στους οποίους ανακοινώθηκε μόλις χθες η ακύρωση του τελικού στο Γαλάτσι.

Το κανάλι του Ν. Φαλήρου μην μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή του αποφάσισε λοιπόν να διακόψει κάθε συνεργασία με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και όχι άδικα αφού όπως θα σας περιγράψω παρακάτω ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Κι αυτό γιατί φέτος από την πρώτη εβδομάδα του “Survivor” o Tούρκος παραγωγός απέκτησε διάφορες εμμονές. Τι κι αν του έλεγαν από τον ΣΚΑΪ να προβούν σε διοθρωτικές κινήσεις για να πάρουν την ανιούσα τα νούμερα τηλεθέασης, εκείνος δεν ήθελε να ακούσει με τίποτα καμία αλλαγή. Κάπως έτσι επικράτησε τελικά το Ελλάδα – Τουρκία ενώ του έλεγαν να πάνε στο “μαχητές και διάσημοι” από το κανάλι, ενώ ανάλογα είναι τα παραδείγματα και σε ό,τι αφορά στο “Power of love” και τις εκεί αστοχίες που ήταν πάλι αποτέλεσμα μιας εμμονικής συμπεριφοράς από πλευράς του.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί σε διαφορετική μεταγενέστερη ημερομηνία ο τουρκικός τελικός τελικά για σύμπτηξη κόστους από την πλευρά της παραγωγής θα γίνουν μαζί την Κυριακή επί τουρκικού εδάφους και θα μεταδοθούν σε ζωντανή μετάδοση από τον ΣΚΑΪ όπως άλλωστε έχει προγραμματιστεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !