Δείτε πότε ρίχνουν αυλαία όλα τα σίριαλ των καναλιών...

0

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της. Η μυθοπλασία είχε την τιμητική της και αυτό θα συμβεί και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, κάποιες τηλεοπτικές σειρές, που σημείωσαν μεγάλη
επιτυχία καθώς οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους, ρίχνουν αυλαία, ενώ κάποιες άλλες πήραν το «πράσινο φως» και έτσι θα συνεχίσουν να προβάλλονται και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Επιστροφή κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, δεν θα συνεχίσει καθώς οι ιστορίες των ηρώων δεν μπορούν να επεκταθούν, αφού είναι βασισμένη σε ξένο φορμάτ. Η σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να κάνει φινάλε 28 Ιουνίου.

Το Τατουάζ που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Οι τίτλοι τέλους θα πέσουν την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Η σειρά του Open tv ,«Για πάντα παιδιά» ,επιστρέφει στους δέκτες μας για να κάνει φινάλε στις 14 Ιουνίου. 

Η σειρά ,«Η ζωή εν τάφω», της ΕΡΤ, αφού ολοκλήρωσε τα 16 επεισόδια όπου είχαν συμφωνήσει ρίχνει αυλαία στις 12 Ιουνίου.

«Το σόι σου» μετά από πέντε χρόνια μας αποχαιρετά την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Ωστόσο, κάποιες άλλες στάθηκαν τυχερές και έτσι θα τις βλέπουμε και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τους πρωταγωνιστές να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Στις 25 Ιουνίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς ,«Πέτα τη φριτέζα», του ΑΝΤ1 .

Το «Μην ψαρώνεις» θα συνεχίσει και του χρόνου, ωστόσο ,την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν. 

Η «Μουρμούρα» πήρε το πράσινο φως και γι' αυτό χάρηκαν όχι μόνο οι ηθοποιοί αλλά και οι τηλεθεατές. Το «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου θα το βλέπουμε και του χρόνου στο Open Tv με νέες ιστορίες. 

Η σειρά του ΑΝΤ1 ,«Γυναίκα χωρίς όνομα» ,συνεχίζει και του χρόνου. Ωστόσο, το τελευταίο επεισόδιο του α κύκλου θα το δούμε τις 28 Ιουνίου.

ΑΠΟ Gossip -tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !