One Channel: Ο τηλεοπτικός αέρας και η επόμενη μέρα

0

Την επόμενη ημέρα της πανελλαδικής κάλυψης προετοιμάζει το One Channel.
Ο σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη κάνει το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς δίπλα στην ιντερνετική μετάδοση σε όλη τη χώρα προσθέτει και της Nova και της Cosmote TV, μέσα από την υπηρεσία GO.Η κίνηση αυτή επιτρέπει την άμεση μετάδοση χωρίς να ζητηθεί η έγκριση από το ΕΣΡ, καθώς πρόκειται για δραστηριότητα μέσω Internet, που απευθύνεται στο κοινό που βλέπει τις δύο πλατφόρμες.

Τρία βασικά χαρακτηριστικά έχει το One Channel της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ ως σήμερα. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, η εξαιρετική σκηνοθεσία που έχουν οι εκπομπές ,και η αντι-ΣΥΡΙΖΑ γραμμή που έχει. Είναι μια πρόγευση από το μέλλον, εφόσον χορηγηθεί άδεια στην εταιρεία από το ΕΣΡ. Οι ρυθμοί του ΕΣΡ επηρεάζονται από τον φόρτο εργασίας των εκλογών και ο οικονομικός έλεγχος θα κρατήσει τουλάχιστον δύο μήνες.

Όμως, δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει εμπλοκή στη χορήγηση της άδειας αν παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Προϋπόθεση πάντως σε σχέση με τη νομοθεσία είναι η πληρωμή της πρώτης δόσης των 3,5 εκατ. ευρώ από το συνολικό τίμημα των 35 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Άλτερ Έγκο, η εκπομπή του καναλιού αναμένεται τον Σεπτέμβριο, πριν από τις προγραμματισμένες εκλογές του Οκτωβρίου. Αν οι εκλογές γίνουν τον Ιούνιο, ο σταθμός δύσκολα θα προλάβει την πανελλαδική εκπομπή. Καθώς η εταιρεία εκδίδει το «Βήμα» και τα «Νέα» και έχει στην ιδιοκτησία του και το www.in.gr, οι εργαζόμενοι, με βάση τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει, μπορεί να κληθούν να απασχοληθούν όπου τους ζητήσει η εταιρεία, συνεπώς και στον τηλεοπτικό σταθμό.

Typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !