Εξέλιξη: Δεν εφαρμόζεται το πρόστιμο στο ΝΕΟ Ε - Τι αποφασίστηκε


Αναστολή στην ποινή για το Epsilon αποφάσισε το ΕΣΡ. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
δέχτηκε κατά πλειοψηφία την αίτηση θεραπείας που θα συζητηθεί μέσα στον Μάιο. Μέχρι λοιπόν να συζητηθεί η αίτηση θεραπείας αναστέλλεται το πρόστιμο, χρηματικό και κλείσιμο.

Υπενθυμίζεται ότι την προσωρινή αναστολή μετάδοσης του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon της Star Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ είχε αποφασίσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), με απόφασή του η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια. 

Η προηγούμενη απόφαση για το Epsilon:  Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, το πρόγραμμα του σταθμού είχε αποφασισθεί να διακοπεί για επτά ημέρες από 13.05.2019 έως της 19.05.2019, «για την παράνομη μετάδοση του τηλεοπτικού του προγράμματος εκτός της προβλεπόμενης περιφερειακής ζώνης». Επίσης, στην εταιρεία είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ «για την απουσία αυτονόμου προγράμματος και τη συνολική ανάθεση της παραγωγής και της διαχείρισης του προγράμματος αυτού σε τρίτους φορείς».

Νewsit- Melasblog

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αναστολή της ποινής έγινε. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει καταπέσει η ποινή, αυτό θα κριθεί από τη κρίση που θα βγάλει το ΕΣΡ κατά τη συζήτηση της αίτησης θεραπείας. Πράγμα λογικό από τη στιγμή που η συζήτηση της αίτησης θεραπείας είναι μετά από τις 13 του μηνός.