ΑΝΤ1: Το πλάνο της νέας σεζόν και το σκεπτικό για ριάλιτι

0

Θα παραμείνει στο πεδίο της μυθοπλασίας ο ΑΝΤ1 και τη νέα σεζόν, συνδυάζοντάς τη με την
ψυχαγωγία, αναζητώντας τις νέες τάσεις στις διαθέσεις του τηλεοπτικού κοινού. Αν υπάρξει όμως κάποια ευκαιρία στο πεδίο των reality games, ίσως προχωρήσει και σε αυτό το πεδίο.

Τη νέα σεζόν (2019 – 2020) το πρόγραμμα του σταθμού θα έχει ως κεντρικό άξονα τη μυθοπλασία, με νέες σειρές και καλές παραγωγές. Η σειρά, «Άγριες Μέλισσες», με τη σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου και τη σκηνογραφία διά χειρός Αντώνη Χαλκιά –που έχει επιμεληθεί μεγάλες επιτυχίες, όπως «Το Νησί»– έρχεται στον ΑΝΤ1. Το καστ θα είναι πολυπρόσωπο, με καταξιωμένους ηθοποιούς στους πρώτους ρόλους, όπως η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιάννης Φέρτης.
Ο ΑΝΤ1 ,ωστόσο, σκέφτεται να επενδύσει και σε μια νέα κωμική σειρά, η οποία θα προβάλλεται περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες η σειρά βασίζεται στην ξένη παραγωγή ,«If I were rich».

Οι φετινές του επιτυχίες «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», «Πέτα τη Φριτέζα και «Μην Ψαρώνεις» θα συνεχιστούν και τη νέα σεζόν. Με αφορμή μάλιστα τα 30 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την επιστροφή της εμπορικά πετυχημένης σειράς το «Καφέ της Χαράς» στο τέλος του 2019 με νέα επεισόδια και νέα πρόσωπα στο καστ.

Στην ψυχαγωγία, το «The Four» είναι ένα μουσικό σόου που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση. Στα νέα προγράμματα εντάσσεται και το «Football Stories» με τον Γιώργο Λέντζα, για εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο, των βασιλιά των σπορ, και τα ταξίδια. Από τη νέα σεζόν δεν θα λείπει το επιτυχημένο «Your Face Sounds Familiar» και τα τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk» και «Still Standing».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα είναι παρών και τη νέα σεζόν με μία βραδινή εκπομπή. Τέλος, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει κανονικά με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη μακροβιότερη εκπομπή ενημέρωσης, το «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά και με «Το Πρωινό» και τη Φαίη Σκόρδα.

Typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !