Εξέλιξη! Και του χρόνου θέλει ο Ατζούν το «Survivor»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Αν και η πορεία του ριάλιτι επιβίωσης τη φετινή σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν η αναμενόμενη είναι εμφανές ότι ο Acun Ilıcalı δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το... πουλέν του απλά να... επιβιώνει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Εκτός λοιπόν από την αλλαγή που έκανε διακόπτοντας το «Ελλάδα Vs Τουρκίας» για να δημιουργήσει δύο καινούργιες ομάδες ο τούρκος παραγωγός ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις κι ανατροπές πιστεύοντας ότι το «Survivor» θα σημειώσει άνοδο στις τηλεθεάσεις. Για αυτό ζήτησε και κέρδισε… πίστωση χρόνου παγώνοντας τις συζητήσεις για το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη συναντήθηκε με ανώτατα… αλλά πολύ υψηλόβαθμα… τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού σε καθορισμένο ραντεβού που είχαν κλείσει πριν από μήνες με σκοπό να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Φέτος ολοκληρώνονται τρία χρόνια συνεργασίας της Acun Medya με το κανάλι του Φαλήρου και οι δύο πλευρές είχαν πριν από πολύ καιρό προγραμματίσει τη συνάντηση στα τέλη Μαρτίου για να συζητήσουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Η πορεία του Survivor όμως –το οποίο είναι ένα πολύ ακριβό πρόγραμμα που φέτος δεν έφερε… ακόμα τα αναμενόμενα- φαίνεται ότι προκαλεί… επαναδιαπραγμάτευση και νέους όρους.  Με δεδομένο κιόλας ότι στο κανάλι του Φαλήρου σκοπεύουν την επόμενη σεζόν να μπουν δυνατά και στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας κάποια στελέχη του θεωρούν ότι ήρθε το «τέλος εποχής για το Survivor».

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στη συνάντηση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη ο Acun Ilıcalı ζήτησε και πήρε παράταση χρόνου πριν τα βάλουν όλα στο τραπέζι πιστεύοντας ότι το ριάλιτι επιβίωσης δεν έχει ακόμα τελειώσει και μπορεί να έχει μέλλον και μάλιστα… all star στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο. Ναι, καλά καταλάβατε! Επιθυμία του τούρκου παραγωγού είναι φέτος να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι και την επόμενη σεζόν στον Άγιο Δομίνικο να βρεθούν ξανά παίκτες που έχουν λάβει μέρος στους προηγούμενους κύκλους του.

Έτσι λοιπόν στη συνάντηση της Κωνσταντινούπολης αποφασίστηκε να παγώσουν προς το παρόν τις συζητήσεις για συμφωνία και να περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  στον ΣΚΑΪ θέλουν η συμφωνία με την Acun Medya για την επόμενη σεζόν να περιλαμβάνει το «Voice», το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και ίσως και το «My Style Rocks», ενώ εκτός φαίνεται να βγαίνει το «Power Of Love» που έχει… πολέμιους και στο κανάλι του Φαλήρου.

Τους επόμενους μήνες λοιπόν θα κριθεί αν η Acun Medya συνεχίσει τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και σε ποιο επίπεδο ή θα διαπραγματευθεί και με κάποιον άλλον… μνηστήρα από το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο που καλοβλέπει τη συνεργασία με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To all-star το ειδαμε κατα καποιον τροπο στο Nomads με τους Εισβολεις το οποιο δεν φανηκε να ανεβαζει καθολου τα νουμερα.Οτι και να κανουν δεν προκειται να κανει νουμερα το survivor γιατι πολυ απλα κουρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν είναι να κάνουν all star χωρίς Ντάνο, Ιωαννίδη, Κολιδά, Παπαδοπούλου, Βαλαβάνη, Βασάλο, Χρανιώτη, Γκότση, Μελίνα, Θεοδώρου, Τσίλη και Αγόρου (εκτός κι αν μπει στο φετινό) καλύτερα ας μην ασχοληθούν καν.

    Θα έλεγα και Δαλακά αλλά επειδή πήγε και φέτος θα είναι χαζομάρα-κουραστικό να μπει και 3η σερί χρονιά. Επίσης αυτοί που πήγαν στο nomads λογικά δεν θα υπολογίζονται και καλύτερα (αν και μισθοφόρος, Χανταμπάκης και Ντάρια ήταν δυνατοί παίχτες). Τέλος θα ήθελα να δω και Ηλία Βαλάση αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και όχι "κρέας" να μην μπορεί να κουνηθεί που λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !