Ήρθε η δικαίωση για το STAR και τον ρεπόρτερ του

1

καμία ευθύνη στον σταθμό ούτε στον Λάμπρο Δεμερτζή


Το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του STAR και τον δημοσιογράφο ,Λάμπρο Δεμερτζή, δικαιώνει μετά από έναν χρόνο η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν αποδίδει καμία ευθύνη στον δημοσιογράφο και τον τηλεοπτικό σταθμό για ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ αναγνώρισε ότι δε «στήθηκε» το ρεπορτάζ με τις συζύγους των αξιωματικών και πως ο δημοσιογράφος παγιδεύτηκε από ανεύθυνα πρόσωπα και δε φέρει καμία ευθύνη για τα όσα ψευδή εμφανίστηκαν να δηλώνουν στο ρεπορτάζ του τρίτοι. Στην απόφασή του αναφέρει, επίσης, ρητώς ότι ο Λάμπρος Δεμερτζής δεν είχε την παραμικρή ανάμειξη στη θρασύτατη αυτή μεθόδευση, αλλά, εντελώς άδικα, εκτέθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο τηλεοπτικός σταθμός STAR. Κάνει λόγο για δημιουργία άδικων αρνητικών εντυπώσεων εις βάρος του δημοσιογράφου με ευθύνη τρίτων και αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για οποιαδήποτε περαιτέρω πειθαρχική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του STAR είχε προβληθεί ένα ρεπορτάζ του Λάμπρου Δεμερτζή που αφορούσε την αγωνία των συζύγων και των οικογενειών των Ελλήνων αξιωματικών που επιτελούν καθημερινά το στρατιωτικό τους καθήκον. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ είχε μιλήσει ως σύζυγος αξιωματικού, πρόσωπο, το οποίο, όπως αποδείχθηκε δεν ήταν ούτε παντρεμένη, ούτε σύζυγος αξιωματικού, ενώ είχε χρησιμοποιήσει και ψευδώνυμο! Το συγκεκριμένο, μάλιστα, πρόσωπο το είχε υποδείξει στον δημοσιογράφο αξιωματικός, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), στην οποία είχε προσφύγει ο Λάμπρος Δεμερτζής για βοήθεια, ώστε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ του. Ο αξιωματικός, μάλιστα, εκλήθη από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για να δώσει διευκρινίσεις αλλά αρνήθηκε να το κάνει με διάφορα προσχήματα.

Tinasmess - Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !