Ραμόνα: Η πρόταση από το OPEN!


Η Ραμόνα,που είναι η νικήτρια του MSR 1 , μέσα στο παιχνίδι είχε έναν έντονο χαρακτήρα και είχε
προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της, ωστόσο το μοναδικό της στυλ την έκανε να ξεχωρίσει. Έτσι, μετά από το τέλος του πρώτου κύκλου του show μόδας, το κανάλι θέλησε να αξιοποιήσει την παίκτρια, δίνοντάς της δική της εκπομπή, την οποία όμως, αρνήθηκε, μιας και δεν της άρεσε το κονσεπτ που πρόκειται να είχε. Λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε η κριτική επιτροπή του δεύτερου κύκλου του My style rocks όπου και περιμέναμε να ακούσουμε το όνομα της. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη! Μάλιστα, η Ραμόνα είχε δηλώσει την απογοήτευση της για την κίνηση αυτή του ΣΚΑΙ, καθώς μιας και ήταν η νικήτρια του πρώτου κύκλου πίστευε πως θα είχε την δική της καρέκλα στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των γεγονότων η Ραμόνα να μείνει στον "πάγο" καθώς το κανάλι δε βρήκε κάποια άλλη πρόταση έτσι ώστε να την αξιοποιήσει! Το OPEN της έκανε,λοιπόν,  πρόταση να βρίσκεται στην εκπομπή της Ειρήνης Κολιδά, η οποία μετά την αποχώρηση της Έλενας Τσαβαλιά, πήρε την σκυτάλη της εκπομπής ,«Μεσημεριάτικα».

Youweekly.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομίζουν όλοι αυτοί παίρνοντας την Ραμόνα και την κάθε Ραμόνα και την τοποθετήσουν σε εκπομπές θα πάρουν αυτά που ονειρεύονται (για νούμερα).
Ε δεν τραβάνε όλοι στο γυαλί όπως στα SOCIAL...
Σας γελάσανε! πέστε τους.

Τσατίζομαι με αυτά που κάνουν τα κανάλια.