Ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας ,GNTM, ετοιμάζεται και έχει διαρρεύσει η αίτηση συμμετοχής! Τι ζητούν οι κριτές από τις μέλλουσες συμμετέχουσες στο ριάλιτι του STAR ; Εμείς έχουμε την αίτηση συμμετοχής και όλα όσα οφείλει να απαντήσει κάθε κορίτσι που ονειρεύεται μια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Πέρα από τις κλασικές ερωτήσεις (ονοματεπώνυμο, ηλικία, βάρος, χρώμα μαλλιών και ματιών, χόμπι και ενδιαφέροντα) οι υποψήφιες θα πρέπει να αιτιολογήσουν γιατί πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι ένα από τα Next Top model. Επίσης καλούνται να περιγράψουν τον εαυτό τους, να ορίσουν το όνομα του διάσημου ειδώλου τους, να ονοματίσουν αιτιολογώντας το αγαπημένο τους μοντέλο, καθώς και τους αγαπημένους τους σχεδιαστές μόδας. Επί πλέον, όλες όσες θέλουν να βρεθούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής πρέπει εκ των προτέρων να απαντήσουν στην εξής ερώτηση: «Τι δεν θα έκανες σε μια φωτογράφηση;».

Επίσης στη λίστα των ερωτημάτων η υποψήφια καλείται να δώσει μια απάντηση στα εξής: «Θα υπάρχουν κάμερες που θα σε καταγράφουν όλη την ώρα. Θεωρείς ότι θα είσαι άνετη όταν θα σου ζητηθεί να εκφράσεις τα συναισθήματα σου μπροστά στην κάμερα;».
youweekly.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ή με άλλα λόγια πόσο εύκολα μπορείς να ξεκατινιαστεις και πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι μέλος της επόμενης τριαδας-φωτιας;

Ανώνυμος είπε...

υπάρχεις καμία ερώτηση που σε δυσκόλεψε;
-ε καμία 2
-ποια σε δυσκόλεψε περισσότερο για να ξέρω να μην σε ρωτήσω
-δηλαδή αν σας πω δεν θα με ρωτήσετε;
-όχι επειδή σε συμπάθησα. Λοιπόν υπάρχει;
-ναι η 2.
-ποια είναι η θέση της σύγχρονης Ελληνίδας στην σημερινή κοινωνία και πόσο πιστεύεις έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια
-τι;
-είσαι κουφή;
-Όχι. Δηλαδή αυτό τώρα με ρωτάτε;
Αυτό θυμήθηκα τώρα....