Στο σίριαλ του ΑΝΤ1, ''Πέτα τη φριτέζα'', πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και ο Ηλίας Μουλάς, που
ενσαρκώνει τον Λάκη. Ο ηθοποιός μιλά στο Mytv...

Έχεις εντοπίσει κοινά στοιχεία με τον Λάκη;  
«Έχω λίγα κοινά στοιχεία με τον Λάκη. Πέρα από την τρέλα, είναι και η θετικότητα που έχουμε προς την ίδια τη ζωή. Κι εγώ προσπαθώ, παρά τις δυσκολίες, να μην γκρινιάζω. Ακόμη ένα στοιχείο που μου αρέσει στον Λάκη είναι ότι αγαπά τον όρο της οικογένειας. Από εκεί και πέρα, ο Λάκης είναι κάγκουρας, πηγαίνει στο «Ροκανίδι club», τρώει γίδα βραστή, και χορεύει τσιφτετέλια, οπότε σε αυτά είμαστε πάρα πολύ μακριά» .

Ως Ηλίας, θα μπορούσες να μείνεις στην επαρχία;  
«Έχω την τύχη να είμαι από ένα πολύ ωραίο νησί, την Ικαρία, και πολλές φορές μπαίνω σ' αυτή τη σκέψη. Κάνω ένα επάγγελμα που το αγαπώ όσο τίποτε άλλο, οπότε στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσα να το κάνω. Πιστεύω, όμως, ότι κάποια στιγμή στη ζωή μου εκεί θα καταλήξω». 

Ο Λάκης θα ερωτευτεί ποτέ αληθινά;  
«Ο Λάκης, όπως βλέπουμε, είναι ό,τι... κάτσει. Βέβαια, γι' αυτόν τον λόγο, πιστεύω ότι κατά βάθος είναι συναισθηματικός, αλλά δεν το δείχνει. Είναι σαν ένας τρόπος άμυνας. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει...». 

Γιατί δεν εκδηλώνεται ευθέως;  
«Ο Λάκης έχει μεγαλώσει με τον Αλέκο και τη Ζαμπέλα, που σκοτώνουν το συναίσθημα, και σίγουρα έχει πάρει κάτι από αυτούς. Νομίζω ότι ο Σωκράτης τον κάνει να δει το άλλο κομμάτι του εαυτού του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: