Πρώτο το tvnea.com έκανε λόγο (δες εδώ) πριν από λίγες μέρες για σκέψεις του ΑΝΤ1 να δώσει έγκριση για νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς ,"Η Επιστροφή". Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν
πως αυτή η πιθανότητα αυξάνεται μέρα με τη μέρα, και πως σύντομα τα στελέχη του σταθμού θα πάρουν την τελική απόφαση.

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κρούση στους συντελεστές, αφού πρώτα πρέπει να παρθεί οριστική απόφαση από το κανάλι. Πάντως ,σε μία τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται να δούμε αποχωρήσεις ηθοποιών, καθώς πολλοί είναι αυτοί που δεν θα ήθελαν νέο κύκλο επεισοδίων. 

Το αν η "Επιστροφή" συνεχίσει θα είναι στο πλαίσιο μίας προσπάθειας του καναλιού να "κλειδώσει" το 9-12 του προγράμματός του με μυθοπλασία. Μην ξεχνάτε πως οριστικό πράσινο φως για την prime time έχουν πάρει το "Πέτα τη Φριτέζα", το "Μην ψαρώνεις", "οι Άγριες Μέλισσες" ,και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει και το "Καφέ της Χαράς". Αν το τελευταίο δεν συμβεί, τότε υπάρχουν ήδη κάποιες κωμικές σειρές που έχουν πέσει στο τραπέζι. 

2 σχόλια:

Ιπτάμενο πλυντήριο είπε...

Ηδη εχει ξεχειλωσει αρκετα η σειρα,ποσο ακομα να το τραβηξουν???

Steve 13 είπε...

Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να τελειώσει τώρα που είναι στο πικ της. Και να δοθούν χρήματα στο καφέ της χαράς και γιατί όχι να δούμε και περισσότερα από ένα επεισόδια. Η να γίνει η νέα σειρά η κι άλλο remake.