ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δείτε για πρώτη φορά τις νέες ιστορίες - Τι απόφαση πάρθηκε για τη Χαρά και τον Φατσέα;

6

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έχουν αρχίσει εδώ και πολλούς μήνες συζητήσεις με τους
ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ώστε να ανοίξουν ξανά το ''Καφέ της Χαράς'' τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του σταθμού.Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία, ενώ αυτή την περίοδο διευθετούνται οι λεπτομέρειες σχετικά με το οικονομικό πακέτο της σειράς και τη συχνότητα προβολής της- αν θα προβάλλεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα.  Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ - αν τελικά η σειρά πάρει το πράσινο φως- ,πρόκειται να παραμείνει σχεδόν ίδιο, με κάποιες εξαιρέσεις.

Συγκεκριμένα ,η Ρένια Λουιζίδου θα συμμετάσχει στα πέντε πρώτα επεισόδια λόγω του ότι θα συνεχίσει η οικογενειακή κωμωδία,ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ, ενώ ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης θα συμμετάσχει σε κάποια από τα νέα επεισόδια αφού η κωμική σειρά, ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ, θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Από τους παλιούς γνώριμους χαρακτήρες σίγουρα θα είναι η Τζόυς Ευείδη, η Σοφία Μουτίδου, ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο Πάρης Σκαρτσόλιας, και η Έφη Ρασιά. Βέβαια, στο καστ θα γίνουν πολλές προσθήκες γνωστών, αγαπημένων ηθοποιών και νεότερων.Πάντως, από τη στιγμή που θα ανάψει το πράσινο φως ,οι συντελεστές θα αρχίσουν γυρίσματα για να έχουν τον χρόνο με το μέρος τους.

Οι νέες ιστορίες
Η πρώτη νέα ιστορία ,η οποία θα είναι κι ο κεντρικός άξονας της σειράς, θα έχει να κάνει με τη σχέση του Μανωλάκη και της Βάλιας, που όχι μόνο εξακολουθούν να είναι μαζί αλλά επισημοποιούν τη σχέση τους.Έτσι, ο Περίανδρος Πώποτας και η Χαρά Χάσκα θα γίνουν από ζευγάρι...συμπέθεροι! Παράλληλα, η Σταυρούλα Πώποτα-Φατσέα φαίνεται να έχει εξελιχθεί στο πέρασμα των χρόνων και στέκεται στα πόδια της. Μάλιστα, πρόκειται να δούμε μια μεγάλη ανατροπή σ' αυτόν τον ρόλο που θα εκπλήξει ευχάριστα τους τηλεθεατές.

Μια από τις νέες αφίξεις είναι αυτή της ηθοποιού,Ζέτας Δούκα, που έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει.Η ηθοποιός θα υποδυθεί μια ηρωίδα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Περίανδρου και θα δημιουργηθεί ανάμεσά τους ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο.

Του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο MYtv

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ουτε ο Σκιαδαρεσης; Δηλαδη απτους 4 βασικους πρωταγωνιστες θα ειναι μονο οι 2 σε ολο. Κριμα. Ελπιζω τουλαχιστον να δουμε και τους υπολοιπους χαρακτηρες του χωριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα να μην γίνει καθόλου η σειρά και να κανει ο Ρωμας μια καινουρια το Βαβέλ κακος πεθερος δεν ξερω. Να μην το ξεκινησουν καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη θα ειναι η Ρανια Ιωαννιδου;ο πάπας κλπ;Δεν το νομιζω.Πιστευω πως οταν αποφασιζεται να γινει κάτι τετοιο αυτοι που πρεπει να παιξουν ειναι το βασικο και αρχικο καστ.Τωρα η Δουκα που κολλάει εδω;Οχι λάθος πιστευω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τρελαντωνης θα παιξει; γιατι νομιζω παιζει στο Ελα στη θεση μου που θα συνεχισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τα διαμάντια τις σειράς ήταν η σχέση του θεού Φατσέα με το "ζώον" Σταυρούλα. Η buniness woman Σταυρούλα και η "εκδίκηση" της στο Φατσέα ήταν ωραία εξέλιξη για το φινάλε της σχέσης τους. Τώρα το να δουμε μια άλλη Σταυρούλα και να μη δούμε ουσιαστικά το θεό Φατσέα πως είναι αυτό καλή εξέλιξη αδυνατώ να το συλλάβω. Και αυτό που θα στηρίζεται στη σχέση του Μανωλάκη και της Βάλιας τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει; Το ζουμί ήταν η σχέση Πόπωτα και Χαράς γιατί ήταν τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες, όπως και η σχέση Κατακουζηνού και Ελένης Βλαχάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού η Ζέτα Δούκα όταν ρωτήθηκε είπε ότι δεν έχει γίνει καμία κρούση για την σειρά. Επίσης να προτείνω στους Ανώνυμους να γράφουν και ένα όνομα στο τέλος, όχι απαραίτητα το κανονικό τους, για να γίνεται καλύτερος διάλογος; Σκεφτείτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !