Η οριστική απόφαση...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Η απόφαση αυτή δεν ευχαριστεί μόνο μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών αλλά και στελέχη του ΣΚΑΪ που  αντιλαμβάνονται πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν.

Πριν από μέρες  έγινε συνάντηση μεταξύ ανώτερων… ανωτάτων… αλλά πολύ ανωτάτων στελεχών του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilıcalı στην Κωνσταντινούπολη όπου συζήτησαν για τις αλλαγές που θα γίνουν, όπως και έγιναν στο «Survivor» ενώ αποφάσισαν να «παγώσουν» τις συνομιλίες για το μέλλον της συνεργασίας τους. Ωστόσο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως την επόμενη σεζόν θα κάνουν μεγάλες αλλαγές και ότι το Power Of Love βγαίνει εκτός συζητήσεων, θεωρώντας η κάθε πλευρά για δικούς της λόγους πως… ό,τι είχε να δώσει… το έδωσε και θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους τη φετινή σεζόν! Και ορθώς πήραν αυτήν την απόφαση πριν αρχίσουν τηλεθεατές να… καίνε τα λεξικά της ελληνικής γλώσσας με πολλά που ακούγονται εκεί μέσα!

Τώρα, όσον αφορά την παρουσιάστριά του τη Μαρία Μπακοδήμου, σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, έχει γίνει συζήτηση με στελέχη του ΣΚΑΪ στην οποία η παρουσιάστρια πρότεινε ένα… διαφορετικό late night show το οποίο τους… καλάρεσε στο Φάληρο.  Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το Πάσχα αλλά θεωρείται πως θα καταλήξουν σε συμφωνία αφού κι οι δύο είναι ευχαριστημένες από την έως τώρα συνεργασία τους…!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τόσα που έχει η τηλεόραση τι πρώτα να δούμε?
    Μετά τις 12 τα μεσάνυχτα εκεί ίσως πήγε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !