Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης
η Μαριάννα Τουμασάτου. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου και αποκάλυψε τον λόγο που εκείνος δεν δίνει ποτέ τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν του είναι ευχάριστο. Δεν περνάει καλά με αυτό. Οπότε το αφήνει στην ησυχία του. Γιατί να βασανιστεί; Δημόσια δεν του είναι απαραίτητο να μάθουμε κάτι για εκείνον. Δίνει συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες. Εκεί δεν έχει πρόβλημα. Δεν τον ταλαιπωρεί. Το άλλο είναι μια συνθήκη που δεν το θέλει. Οπότε μια χαρά. Γιατί να μπει στη διαδικασία; Έχει πολλές προτάσεις. Είχε προτάσεις και από εκπομπές με συγκλονιστική διαδρομή για να είναι στην πρεμιέρα. Ήταν πάντα πολύ χαρούμενος και ευγενικός για την πρόταση. Το καταλάβαινε πως του κάνανε την τιμή να τον καλούνε στην πρεμιέρα και παρότι ήθελε να το κάνει δεν προχώραγε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πω ρε παιδι μου....Ελεος πια,τα εχει πει εκατο φορες,μην σας πω και με τι ίδιες λεξεις ακριβως,τυπου παπαγαλια-ποιηματακι....Δεν μπορω να καταλαβω τι ειδους σημαντικες ερωτησεις ειναι αυτες και τις κάνουν.....Έλεος