Η Ζέτα Δούκα ξεκαθαρίζει για το ΚΑΦΕ: ''Θα κάνω μια νέα ηρωίδα.Εξαρτάται από τον ΑΝΤ1 και τον Ρώμα''


Το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ επιστρέφει όπως όλα δείχνουν απ' τη νέα σεζόν. Για τις ανάγκες του
σεναρίου θα μπουν στο σίριαλ και κάποιοι νέοι ήρωες. Στο πλαίσιο αυτό πρόταση δέχτηκε και η ηθοποιός, που ανήκει ήδη στον ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια, Ζέτα Δούκα.

Η ίδια μιλά στο TV Έθνος και ξεκαθαρίζει...

Σου λείπει η μυθοπλασία;  
«Για να είμαι ειλικρινής, όχι με την έννοια της έλλειψης. Μετά από το ''Arena'' στο Star, μου έγιναν κάποιες προτάσεις, όμως ,είτε δεν μπορούσα είτε δεν ήθελα να τις κάνω. Ωστόσο, θέλω να κάνω μια καλή σειρά».

Έχει ακουστεί έντονα πως θα είσαι στον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς» και μάλιστα στον ρόλο της «Χαράς». Και οι φήμες εντάθηκαν με την παρουσία του Χάρη Ρώμα στην πρεμιέρα του «Thrive». Τι θα γίνει τελικά; Θα σε δούμε;  
«Μου έχει γίνει πρόταση. Όλο αυτό όμως έχει πρώτα να κάνει με τον Χάρη και τον ΑΝΤ1. Τον Χάρη τον θαυμάζω πολλά χρόνια. Έχουμε συζητήσει πολλές φορές προκειμένου να συνεργαστούμε, αλλά δεν έχει προχωρήσει. Ελπίζω να υπάρχουν οι συνθήκες και να είμαι στο νέο ''Καφέ''. Είναι μια σειρά που την περιμένει ο κόσμος και θέλω να συνεργαστώ με τον Χάρη».

Εφόσον προχωρήσει η συνεργασία θα υποδυθείς τη Χαρά;  
«Τη Χαρά ως ρόλο και ως συνέχεια της ηρωίδας που γνωρίζουμε, όχι. Δεν γίνεται μια ηθοποιός να υποδυθεί έναν ρόλο με τέτοια επιτυχία και τόσο ταυτισμένο με μια άλλη ηθοποιό. Είναι ένας άλλος ρόλος, μια άλλη γυναικεία περσόνα που θα μπει στη σειρά».

Θα δούμε και άλλες σειρές να επιστρέφουν την επόμενη σεζόν. Δημιουργείται μια νέα τάση. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;  
«Στα χρόνια της κρίσης οι παραγωγοί ήθελαν να παράγουν σειρές χαμηλότερου κόστους και έτσι κατέφυγαν στις επιλογές σεναρίων από το εξωτερικό, που γυρίστηκαν στην ελληνική εκδοχή τους. Ήθελαν ολοκληρωμένη την πρόταση. Όσον αφορά την επαναφορά παλιών μυθοπλασιών, νομίζω πως και πάλι ξεκινά αυτό από τους παραγωγούς. Με επιτυχημένο υλικό που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και επιστρέφει με φρέσκια άποψη. Οι σειρές αυτές αγαπήθηκαν πολύ. Δεν ξέρω αν το ''Λόγω τιμής'' ή το ''Καφέ της Χαράς'' θα μπορούσαν να γίνουν αν οι συντελεστές τους δεν ήταν τόσο αγαπητοί και επίκαιροι στις δουλειές τους μέχρι και σήμερα. Θα δούμε πώς θα πάει η τάση αυτή που διαμορφώνεται. Τελικός κριτής είναι και πάλι το κοινό».

Τι παρακολουθείς στην τηλεόραση;  
«Γενικά δεν παρακολουθώ τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια. Προτιμώ να κάνω άλλα πράγματα όταν είμαι στο σπίτι. Να διαβάζω, να ακούω μουσική, να παίζω με την κόρη μου. Παρακολουθώ το ''Your Face Sounds Familiar''. Μου αρέσει όλο αυτό το κέφι που βγάζει».

Θα έπαιρνες μέρος;  
«Σε κάθε κύκλο μου έχει γίνει πρόταση. Είναι πολύ δύσκολο, έχει πολλή δουλειά. Από το ένα live στο άλλο απαιτείται εντατική και πολύωρη προετοιμασία. Θαυμάζω τα παιδιά που παίρνουν μέρος, τους βγάζω το καπέλο. Θα ήθελα πολύ να λάβω μέρος. Να έχω τον χρόνο να το κάνω, γιατί εάν το αποφασίσεις πρέπει να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά σε αυτό. Εξαιρετικά ωραίο σόου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια