Χρύσπα: ''Εμπιστεύομαι τον ΑΝΤ1 γι' αυτό μπήκα στο Your Face Sounds Familiar''

0

Η Χρύσπα είναι μια από τις φετινές συμμετέχουσες στο επιτυχημένο σόου του ΑΝΤ1, YFSF.

Η τραγουδίστρια μιλά στη Μαρία Παπαϊωάννου και το People ,κι αναφέρεται τόσο στον φόρτο εργασίας που έχει φέτος όσο και στην επικοινωνία που έχουν με τους κριτές.

«Είμαι ενθουσιασμένη που κάθε εβδομάδα καλούμαι να ενσαρκώσω έντονες καλλιτεχνικές προσωπικότητες. Ο καθημερινός φόρτος εργασίας όμως είναι τεράστιος. Ατελείωτες ώρες προβών και πολλή μελέτη γενικότερα. Μέχρι στιγμής η μεταμφίεση που με μάγεψε και συγχρόνως με δυσκόλεψε πιο πολύ απ’ όλες είναι η Mary Poppins. Δεν είχα αγγίξει ποτέ το μιούζικαλ, δεν ήξερα πώς πρέπει να το μελετάς, πόσο να κρατάς την αναπνοή σου, πώς να μάθεις τα λόγια, και, κατ’ επέκταση, πώς να τα συνδυάσεις όλα σε μια χορογραφία. Παρ’ όλα αυτά, πραγματικά το αγάπησα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνδυάσω τις γνώσεις που έχω στον χορό, που έκανα από μικρή και το σπούδασα, με την αγάπη μου για το τραγούδι. Δεν είχα βρει τον χρόνο να το κάνω νωρίτερα, αλλά εύχομαι κάποια στιγμή να τα καταφέρω. Όταν μου έκαναν την πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το YFSF, είπα αμέσως “ναι” για δυο λόγους: Εμπιστεύομαι το κανάλι κι όλο αυτό που βλέπετε γίνεται για φιλανθρωπικούς λόγους».

«Το τι θα μας τύχει στο buzzer είναι για εμάς η μεγάλη έκπληξη. Γνωρίζουμε τα επόμενα ονόματα, ωστόσο δεν ξέρουμε ποιο τραγούδι θα τα συνοδεύει και σε ποιον θα τύχει τι. Η προετοιμασία μας είναι πολύ έντονη. Ξεκινάμε Κυριακή πρωί με το γύρισμα στο ασανσέρ, συνεχίζουμε στην πρώτη μας πρόβα, όπου πρέπει να είμαστε ήδη βαμμένοι, κάνουμε μια παύση για να φάμε και μετά ξεκινάμε. Οι κριτές έρχονται πιο μετά, όταν εμείς είμαστε στα καμαρίνια μας, οπότε πολύ σπάνια θα συναντηθούμε πριν από το γύρισμα. Δηλαδή ένα “Γεια σας, τι κάνετε;” και έξω από την πόρτα. Δεν έχουμε πολλή επικοινωνία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !