Νέα βραδινή εκπομπή στο STAR! Ποιος θα την παρουσιάζει;


''Στον κόσμο του'': ΠΡΕΜΙΕΡΑ Σάββατο 30 Μαρτίου, στη 01:00!  


Ο Κώστας Μάντζιος και η ομάδα του από το Σάββατο 30 Μαρτίου και κάθε Σάββατο βράδυ, σας ξεναγούν "Στον Κόσμο Του", μέσα από τη συχνότητα του Star! Ταξιδεύουν ασταμάτητα, μέρα και νύχτα, με κάθε καιρό και σε κάθε συνθήκη και προορισμό, με στόχο να φέρουν κοντά μας τα πιο περίεργα μέρη στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Χρησιμοποιούν κάθε μεταφορικό μέσο, από αεροπλάνο μέχρι και εμπορικό πλοίο και μεταφέρουν αυτούσια ό,τι ζουν, όπως το ζουν, και θέλουν να τα ζήσουν όλα!


Σε αυτή τη βιωματική εκπομπή συμμετέχουν όλοι όσοι είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μεταφέροντάς μας τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους, όπως ακριβώς τα βιώνουν. Φτάνουν στα πιο απίθανα μέρη, επικοινωνούν με τον κόσμο, ακόμη και εάν δεν ξέρουν τη γλώσσα, δοκιμάζουν γεύσεις, συμμετέχουν σε δρώμενα, και ζουν μοναδικές και ανατρεπτικές καταστάσεις, που άλλοτε βγάζουν γέλιο, άλλοτε συγκίνηση και άλλοτε αγωνία. Ζουν με πάθος τη στιγμή και φέρνουν τον δικό τους κόσμο στην οθόνη του Star.

Ετοιμάστε βαλίτσες, λοιπόν! Η παρέα του "Στον Κόσμο Του" το Σάββατο 30 Μαρτίου στη 01:00, κάνει πρεμιέρα από το μακρινό και μαγικό Χονγκ Κονγκ ή αλλιώς τη Νέα Υόρκη της Ασίας!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και με αυτήν την εκπομπή αισίως περάσαν τις μαγειρικές.
Δόξα και τιμή στους Ταξιδιάριδες!!!
Φορτώσαμε δεν παίρνει άλλη...