Κρίσιμο ραντεβού αυτή την ώρα στο OPEN - Τι θα γίνει με Κωστόπουλο- Βέλλη- Γαστεράτου


Ως γνωστόν, το περασμένο Σαββατοκύριακο η εκπομπή ,ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ, ξέφυγε, και ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε έναν έντονο καβγά με την  Άννα- Μαρία Βέλλη, κάτι που κατέγραψε η κάμερα χωρίς να το γνωρίζουν.Μάλιστα, πέρα από αυτό, είχε προηγηθεί και η παραίτηση της αρχισυντάκτριας, Νάνσυς Νικολαΐδου.

Σήμερα μέσα από το ΠΡΩΙΝΟ ο Άρης Καβατζίκης μετέφερε ρεπορτάζ γύρω από τις εξελίξεις, και ειπε μέσα σε άλλα το εξής:

«Μπορεί να μας διαψεύσουν αλλά δεν πειράζει, τη δουλειά μας κάνουμε κι εμείς,και θα πούμε αυτά που μάθαμε. Εκείνη την ώρα υπήρχε μια παρέμβαση και από τον σκηνοθέτη, Άρη Λυχναρά.Συγγνώμη που θα το πω, αλλά εκείνη την ώρα στο διάλειμμα προσπάθησαν να μετακινήσουν την καρέκλα της  Βέλλη. Έγινε ο κακός χαμός. Αυτό που δεν μπορεί να διαψευστεί είναι ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι, υπάρχει ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση του καναλιού ».Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλοι έγραφαν ότι κακός χαμός δεν έγινε και ζητήθηκε από την Βέλλη να μετακινηθεί λίγο ποιο πέρα για να φωτίζεται καλύτερα (όχι να αλλάξει θέση και να πάει από την άλλη πλευρά) και ο Πέτρος έκανε νόημα με το χιούμορ που διαθέτει για να πάει ποιο πέρα.

Πριν τον Αέρα δεν μπορούσαν να το κάνουν? δεν είναι τίποτα μία σκάλα και ένα ρύθμισμα του φωτός είναι...

Άρε τι μυαλά έχουμε παιδιά τόσο τους κόβει!
Τι θα διαβάσουμε δεν ξέρω ακόμη.


Μανώλη ο Πέτρος ζήτησε μήπως να γίνουν αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες και να πάρει παιδιά που δούλευαν μαζί στο βράδυ? ισχύει κάτι τέτοιο ευχαριστώ.