Το lead in και η ώρα προβολής οδηγούν στη μεταγραφή...


Τα λάθη του ΑΝΤ1 αντιγράφει ο ALPHA. Όπως το κανάλι του Αμαρουσίου έχει καταστρέψει το "2night show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το απογοητευτικό lead in, έτσι και ο ALPHA κάνει το ίδιο με το "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη.

Της εξασφαλίζει πολύ χαμηλά lead in μέσω των ελληνικών ταινιών και το αποτέλεσμα είναι η ιστορική εκπομπή έρευνας να "χτυπά" τα πιο μέτρια νούμερα που έχει σημειώσει στην ιστορία της όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό είναι το ένα στοιχείο που δυσχεραίνει τις σχέσεις της Αγγελικής Νικολούλη με τον σταθμό. Το δεύτερο είναι το γεγονός πως εκείνη ζητά συστηματικά να προβάλλεται στις 11 το βράδυ και ο ALPHA χωρίς να συντρέχει ουσιαστικός λόγος την τοποθετεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Για να δούμε αν μέσα στο Καλοκαίρι σκάσει μία τέτοια τηλεοπτική βόμβα...

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σιγα τα ωα!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι μόνο το λάθος που έχει κάνει πριν την Νικολούλη είναι και το λάθος που κάνει το μεσημέρι με την Ελληνική ταινία και το σόι.
Στην Ουσία είναι 5 ημέρες λάθη καθημερινά το μεσημέρι και 1 πριν την Νικολούλη....

Προκαλωωωωωωωωωωωωωωω να πάμε να διορθώσουμε εμείς τα λάθη μπας και ξυπνήσει ο Α!!!

Ο χρήστης Titivistan είπε…
Θεωρώ πως το πρόβλημα ειναι η ίδια η εκπομπή κ όχι τα λιντ ιν κ η βρα προβολής .. έχει κουράσει απίστευτα ασχολείται συνέχεια με τα ίδια και τα ίδια όπου κ να παει (αν παει) την ίδια τύχη θα έχει . Επίσης όσες φορές κ να έπαιξε της 11 τα νούμερα της ήταν τραγικά στο 11-12% όποτε γτ να την πάνε τοσο νωρίς ; Σωστά πρατει ο Α ως προς την ώρα κ σιγά το λιντ ιν που ειχε η Νικολουλη στην Α παντα τέτοιο ήταν ποτε δεν ειχε κατι της προκοπής το συγκεκριμένο κανάλι τις παρασκευές κ παλιά έκανε 40αρια με το ίδιο λιντ ιν άρα φταίει η ο ίδια η εκπομπή κ όχι τι πάσα παίρνει .