Λουκία Μιχαλοπούλου: ''Θα παίξω στο ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ. Θαυμάζω τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου''

0

Η ηθοποιός, Λουκία Μιχαλοπούλου, που εντάσσεται στο ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ ,που επανέρχεται από τον Σκάι, μιλά για την πορεία της στην Υποκριτική αλλά και για τον λόγο που είναι εκτός tv.


Γιατί επιλέγεις πάντα δύσκολους ρόλους;  
«Δεν μου προτείνουν εύκολους ρόλους. Και το προτιμώ. Από μικρή το ήθελα και είχα τη δυνατότητα να βουτήξω βαθιά. Έχω μια ταυτότητα. Το πιο ανάλαφρο που έχω κάνει ήταν ο "Θεός της σφαγής" που και πάλι δεν ήταν άκοπο. Με ενδιαφέρει μεγαλώνοντας να είμαι συνδημιουργός. Όχι απλά να ερμηνεύω ρόλους, αλλά να συμμετέχω σε αυτό. Τα πρώτα δέκα χρόνια δεν μπορείς να το αποφύγεις. Είναι η βασική εκπαίδευση. Βρίσκεσαι με δασκάλους και μέντορες. Μας εκπαίδευσαν τέλεια οι δάσκαλοί μας, αλλά μας αφαίρεσαν την προσωπική μας σφραγίδα. Ο Νικορέστης Χανιωτάκης, μας έδωσε τη δυνατότητα να είμαστε συνδημιουργοί. Μας επέτρεψε να δείξουμε αβίαστα τι θέλουμε από το θέατρο. Ομολογώ ότι μου είχε λείψει αυτό».

Γιατί δεν βρίσκεσαι στην τηλεόραση; 
 «Έχω πει "όχι" σε προτάσεις ενώ εκτιμώ την τηλεόραση γιατί δεν έχω συνηθίσει τους γρήγορους ρυθμούς της. Δεν με απασχόλησαν ποτέ η δημοσιότητα ή τα πολλά χρήματα της τηλεόρασης. Ζω από αυτή τη δουλειά, τα έχω ανάγκη τα χρήματα, αλλά δεν με ενδιέφερε να γίνω διάσημη. Η διάρκεια ήταν ανέκαθεν ο στόχος μου. Να με θυμούνται και να είμαι διαχρονική. Η δημοσιότητα έρχεται και φεύγει. Νιώθω τυχερή κι ευχαριστημένη από τις επιλογές μου. Δεν νιώθω μειονεκτικά επειδή δεν με ξέρει ο κόσμος από ένα σίριαλ. Αν και του χρόνου θα παίξω στο "Λόγω Τιμής". Αγαπώ και θαυμάζω τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, γνωριστήκαμε όταν έκανε μετάφραση στον "Φεγγίτη". Νιώθω μια ασφάλεια που δουλεύω στο θέατρο κάθε σεζόν. Δεν είναι αυτονόητο. Δεν είχα ποτέ το άγχος να βρω ρόλο και θίασο. Η μαμά μου τρομάζει ακόμα».

Αυτά είπε στο περιοδικό, Gala.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !