Ο ΣΚΑΪ θέλει τον Θωμόπουλο - Σε θετικό κλίμα οι επαφές


για ποια σειρά τον θέλουν; Όλο το ρεπορτάζ


Το σίριαλ του Βασίλη Θωμόπουλου στο OPEN, ως γνωστόν σταμάτησε αιφνιδίως να προβάλλεται, και οι συντελεστές είναι πια αποδεσμευμένοι κι άρα ''ανοικτοί'' να συζητήσουν με την αγορά. Σύμφωνα,λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει ο Παναγιώτης Μουλόπουλος στο MYtv, ο Βασίλης Θωμόπουλος δέχτηκε πρόταση από τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει τη σκηνοθεσία μιας νέας κωμικής σειράς που θα ενταχθεί στο καινούργιο τους πρόγραμμα.

Ο λόγος  για τη νέα ''Πολυκατοικία'', η οποία βασίζεται στο ισπανικό φορμάτ ,''La que se avecina'', που διαδραματίζεται σε άλλο προάστιο της πόλης και κατ' επέκταση με διαφορετικούς ενοίκους. Οι συζητήσεις γίνονται σε θετικό κλίμα, αφού ο σκηνοθέτης ήταν αυτός που είχε κάνει και την πρώτη εκδοχή, την περίοδο 2008-2011 στο MEGA. 

O αρχικός προγραμματισμός του σταθμού θέλει τη σειρά να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δεν βγάζει 3ο κύκλο του Κάτω Παρταλι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΣΚΑΪ θέλει τον Θωμόπουλο...

Γιατί;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι εννοεις γιατι?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Σκάι με ξαναζεσταμενο φαγητό του mega θα κάνει πρόγραμμα; Λόγω τιμής, πολυκατοικία, κόκκινο δωμάτιο. Είπαμε να δούμε επιστροφές σειρων που θα χει ένα νόημα να ξαναδούμε αλλά όχι τόσες. Πάντως ελπίζω ο Θωμόπουλος να μην επιλέξει πάλι ακριβώς το ίδιο καστ όπως τα τελευταία χρόνια (Αθανασίου, Πούλης..) οκ ταλαντούχοι εννοείται αλλά κουράζεσαι να βλέπεις συνέχεια τους ίδιους σε παρόμοιους ρόλους