«Καλύτερα να αποφύγεις τον Μάνεση» - Η δήλωση που θα συζητηθεί


Ο Νίκος Μάνεσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στονAlpha και τα αποκάλυψε όλα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ το λάθος και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη. Έχω την απαίτηση όλοι να εργάζονται όσο εγώ. Δε θέλω να δουλέψει κανείς ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από εμένα» είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά του: «Με τα παιδιά μου είμαι κολλητός για αυτό νομίζω ότι κάνω καλή δουλειά. Είναι πολύ καλά παιδιά, προικισμένα, ταλαντούχα. Πάντα θα νιώθω τύψεις γιατί θα ήθελα να περνάω μαζί τους περισσότερο χρόνο. Δεν πάω να εξαγοράσω. Δε μπορείς να εξαγοράσεις συναισθήματα. Αν μπεις στην διαδικασία να εξαγοράσεις έχεις χάσει το παιχνίδι, τα παιδιά σε καβάλησαν και πέφτεις στην εκτίμησή τους. Εμείς είμαστε τόσο υγιής οικογένεια που η κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά και ο γιος μου μέχρι χθες το βράδυ ήθελε να γίνει οδηγός μπουλντόζας».

Για το τέλος είχε μία τρομερή ατάκα: «Όταν ήμουν πιτσιρικάς θεωρούσα ότι θα είμαι ένας looser και ένας αποτυχημένος στη ζωή μου. Δεν μου πηγαίνανε και πολύ καλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή το δούλεψα και είδα ότι κάποιοι χειρότεροι από εμένα έχουν ορθοποδήσει σε πολλούς τομείς εγώ γιατί να μην τα καταφέρω. Ο Μάνεσης είναι ένας τύπος που θα ήταν καλύτερα να τον αποφύγεις».

Δείτε το απόσπασμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια