Ο Σάκης στην αναμονή...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μέσα στον Μάρτιο ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα η καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Ωστόσο ο Sakis είναι στο... περίμενε και η εκπομπή πάει από αναβολή σε αναβολή...!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ετοιμάζει έναν κύκλο εκπομπών που θα είναι αφιερώματα σε πρόσωπα που έχουν «γράψει» με τη ζωή και το έργο τους και μάλιστα από τις πρώτες εκπομπές που ετοιμάζει είναι για τον Βλάση Μπονάτσο.

Ενώ λοιπόν όλοι ήθελαν και προγραμμάτιζαν η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο τελικά αποδείχτηκε πως δεν είναι και τόσο… εύκολη υπόθεση καθώς απαιτούνται πολύωρα γυρίσματα και μάλιστα σε πολλούς και διαφορετικούς χώρους προκειμένου να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τόσο ο ίδιος ο Ρουβάς όσο και τα στελέχη του ΣΚΑΪ δεν θέλουν να βγάλουν κάτι που δεν θα είναι έτσι όπως το έχουν σκεφτεί από την αρχή και για αυτό μετά από αρκετές συναντήσεις όλο και αναβάλλεται από κοινού να βγει στον αέρα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η εκπομπή δεν πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα και να βγαίνει κάθε βδομάδα στον αέρα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου σκέφτονται λοιπόν μήπως βγάλουν φέτος δύο… τρεις το πολύ εκπομπές ως… event και τις υπόλοιπες την επόμενη σεζόν. Διαπιστώνοντας μάλιστα τον όγκο δουλειάς που απαιτείται προσανατολίζονται η εκπομπή να βγαίνει μία φορά το μήνα αλλά να είναι έτσι… όπως θέλουν να είναι. Άλλωστε καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλει να βγάλει κάτι απλά για να το βγάλει, οπότε δεν υπάρχει λόγος πίεσης για την παραγωγή της. Οι σχέσεις μάλιστα του Σάκη με τον ΣΚΑΪ παραμένουν πολύ καλές και για το λόγο αυτό σήμερα είναι προγραμματισμένο να γυριστεί και τρέιλερ με τη συμμετοχή του σε δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Την επόμενη βδομάδα πάντως είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση για να αποφασιστεί αν μέσα στον επόμενο μήνα, τον Απρίλιο, θα προβληθεί επεισόδιο από το καινούργιο τηλεοπτικό βήμα του Σάκη Ρουβά ή τελικά θα πάρει κι άλλη αναβολή…!

Newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !