Ο Αντώνης Κρόμπας στο «Μην ψαρώνεις»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Όσα δηλώνει για τον ρόλο και τη συμμετοχή του.
 Οι περιπέτειες των δύο οικογενειών, Αραποστάθη και Αγραφιώτη, συνεχίζουν να χαρίζουν απίστευτες στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της κωμικής σειράς «Μην ψαρώνεις», τα ευτράπελα για τον Μανώλη και τη Σάντυ συνεχίζονται όταν εκείνος προθυμοποιείται να τη βοηθήσει να πουλήσει το αυτοκίνητο της.
Οι δυο τους, λοιπόν, φτάνουν σε μια μάντρα αυτοκινήτων την οποία έχει στην κατοχή του ο καλός φίλος του Μανώλη, ο Ζαγανιάρης. Τον ρόλο αυτόν υποδύεται ο Αντώνης Κρόμπας, ο οποίος μας μιλά για όσα πρόκειται να δούμε λέγοντας:
«Η Σάντυ θέλει να πουλήσει το αυτοκίνητο της για να βγάλει χρήματα καθώς τα έχει ανάγκη. Έτσι, ο Μανώλης την πηγαίνει στον παλιό και καλό του φίλο, τον Ζαγανιάρη, για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την καλύτερη τιμή πώλησης. Όμως ανάμεσα στους φίλους γίνεται ένα μπέρδεμα. Ο Μανώλης εκθειάζει τα προσόντα και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου και ο Ζαγανιάρης νομίζει ότι του μιλάει για τη Σάντυ, η οποία του αρέσει. Έτσι, δημιουργείται μια παρεξήγηση μεταξύ των δύο φίλων. Γίνει» μία ωραία και αστεία στιχομυθία μεταξύ τους!»
Στη συνέχεια, ο Αντώνης Κρόμπας μετέφερε το κλίμα των γυρισμάτων: «Χαίρομαι πολύ για αυτή τη συνεργασία γιατί με τον Θοδωρή Αθερίδη είμαστε γνωστοί πολλά χρόνια. Όλο το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πάρα πολύ ωραίο και ο σκηνοθέτης της σειράς, ο Πιέρρος Ανδρακάκος, καταφένει να ερνά ένα πολύ όμοεφο κλίμα. Οπότε ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία. Σύντομη και ωραία».
Ο ηθοποιός ακόμη εξομολογείται αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Ναι, θα ήθελα. Υπάρχουν προτάσεις και συζητάω για του χρόνυ». Αυτήν την περίοδο ο Αντώνης Κρόμπας βρίσκεται σε περιοδεία μαζί με τον Λευτέρη Εελευθερίου: «Βρισκόμαστε σε περιοδεία με τη stand-up comedy παράσταση «Εκείνος κι εκείνος».
Πηγή: MY TV

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !