Πώς υποδέχτηκαν το κόψιμο της Ζήνας...

2

δες αναλυτικά το ρεπορτάζ


Mε έκπληξη αντιμετώπισαν στελέχη του Star, αλλά και συνεργάτες της Ζήνας Κουτσελίνη την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να επιβάλλει πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ, αλλά και τριήμερη διακοπή της προβολής της εκπομπής, «Αλήθειες με τη Ζήνα» (19, 20 και 21 Μαρτίου) όσον αφορά τον τρόπο κάλυψης από τη μεσημβρινή εκπομπή του Star της δολοφονίας της φοιτήτριας ,Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο. 

Αν και η απόφαση δεν έχει ακόμα επιδοθεί στη διοίκηση της εταιρείας Νέα Τηλεόραση Α.Ε (ιδιοκτήτρια εταιρία του Star) σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Εthnos.gr τα στελέχη προσανατολίζονται στην κατάθεση αίτησης θεραπείας προς την Ανεξάρτητη Αρχή. Αρμόδιες πηγές από το κανάλι έκαναν λόγο για απόφαση που «προκάλεσε έκπληξη», τονίζοντας βέβαια «πως κάθε απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής είναι σεβαστή».

Στο ίδιο μήκος κύματος και συνεργάτες της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας που έκαναν λόγο για «άδικη απόφαση μιας και πάντα η εκπομπή κινείται με απόλυτο σεβασμό τόσο προς τους τηλεθεατές όσο και τον κώδικα δεοντολογίας».  Τόσο πηγές του Star όσο και συνεργάτες της Ζήνας Κουτσελίνη με τους οποίους επικοινώνησε το ethnos.gr επισήμαναν την επιστολή του πατέρα της άτυχης κοπέλας προς το Συμβούλιο στην οποία εξέφραζε τις ευχαριστίες του για τον τρόπο κάλυψης του θέματος από την εκπομπή. Στην επιστολή γίνεται λόγος για «ηθική και πρακτική συμβολή» της εκπομπής. Τέλος, πρόσωπα από το περιβάλλον της δημοσιογράφου προσέθεταν πως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ούτε μια αγωγή εναντίον της εκπομπής για την κάλυψη οποιουδήποτε θέματος.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !