Αλέξης Κούγιας – Λάκης Λαζόπουλος… Η κόντρα αυτή φαίνεται πως όχι μόνο δεν οδεύει προς εκτόνωση, αλλά παίρνει ολοένα και μεγαλύτερη διάσταση, καθώς οι εκατέρωθεν δηλώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ο Αλέξης Κούγιας, σε μια συνέντευξη – ποτάμο που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τους Δημήτρη Πώποτα/Άρια Καλύβα, βάζει τον Λάκη Λαζόπουλο και πάλι στο στόχαστρο, οπλίζει και πυροβολεί…

Αν σας καλούσε στην εκπομπή του θα πηγαίνατε;
Όχι τώρα. Θα έκανα μια συζήτηση μαζί τότε που είχε τηλεθεάσεις της τάξεως του 50%-60% και με δυσφημούσε ακραία. Τώρα τι να κάνω; Να του αναστήσω την εκπομπή του; Φαντάζεστε μια πρόσκληση δική μου στον Λαζόπουλο τι θα γινόταν; Βεβαίως, αν μου έδινε 500.000 ευρώ θα πήγαινα… Αν θέλει μια δημόσια συζήτηση, ας επιλέξει μια άλλη εκπομπή να πάμε και οι δυο. Όπου ο ίδιος επιθυμεί.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν πολύ παραστατικός στην εκπομπή του και επιμένει ότι τον πιάσατε από τον λαιμό.
Έχω τονίσει ότι δεν χειροδίκησα εναντίον του και το τονίζω και πάλι.

Επικαλείται το υλικό των καμερών που δείχνει το σκηνικό…
Δεν χειροδίκησα εναντίον του. Ούτε τον χτύπησα, ούτε τίποτα. Τον έπιασα από τα ρούχα από πίσω όπως καθόταν, αφού με είδε για να τον σηκώσω. Η σκηνή είναι αυτή. Για να φανεί και η διαφορά ύψους που έχουμε μεταξύ μας, γιατί είναι πιο χαμηλού ύψους. Αυτό έγινε ακριβώς. Και του είπα το εξής: «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε!». Αυτό του είπα και να το γράψετε. «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε που τόσα χρόνια με δυσφημείς! Με παραμορφώνεις και με δυσφημείς». Δεν τον ακούμπησα καθόλου, δεν τον χτύπησα για έναν και μόνο λόγο: Τι να χτυπήσεις από αυτόν; Μπροστά μου είδα ένα τρομοκρατημένο ανθρωπάκι. Και επειδή επικαλείται τις κάμερες, όποιος δει θα καταλάβει αν αυτά που λέει είναι αληθή. Γιατί είπε και διάφορα άλλα, ότι δεν σηκώθηκε πάνω.

Είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του γιατί θα γινόταν φασαρία.
Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω να σχολιάσω έναν άνθρωπο ο οποίος υποκρίθηκε τότε για να μην πάει στρατιώτης και καλό θα ήταν να φέρει και στην επιφάνεια τα χαρτιά γιατρών και ψυχιάτρων που έχει επικαλεστεί για να αποφύγει τον στρατό…

4 σχόλια:

Steve 13 είπε...

Το ότι τον έπιασε από τα ρούχα δε θεωρείται ως ακουμπηγμα ? Τι λέει? Θα το ξαναγραψω αλλά έχω την εντύπωση ότι και αυτός και η βατιδου έχουν ξεφύγει. Τι είναι αυτά τα πράγματα ? Άκου να τον λέει μωρη και να πετάει σπόντες για τον ανδρισμό του κατά αυτόν τον τρόπο? Κρίμα πραγματικα να ακούγονται τέτοια πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κούγιας δεν κάθετε στα αυγά του και με το παραμικρό αρπάζεται...
Θυμάμαι ένα καιρό σε ένα γήπεδο που είχα πάει,έναν τον είχε πιάσει από τον λαιμό και του τα έριχνε για κάτι που είχε πει σε μία συνέντευξη για τον ίδιο.
Παρόμοια κίνηση ήταν και με τον Λάκη που εδώ έχουμε Σάτιρα και δεν έχουμε να κάνουμε με Συνέντευξη.
Την πλάκα την πήρε σοβαρά και νευριάζει.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ο Κούγιας γλυκάθηκε από τη πρώτη εκπομπή και θέλει να του δώσει υλικό και για τη δεύτερη. Δωρεάν διαφήμιση.

Maraki Mixa είπε...

Ο Κουγιας μάλλον έχει ξεφύγει. ..Κρίμα γιατί είναι και δικηγόρος και δεν ακολουθεί ο ίδιος τους νόμους Δεν ξέρει ότι είναι χειροδικια είναι αδίκημα? Εγώ αναρωτιέμαι πάντως πως μετά από αυτά θέλουν να τον πάρουν στα σοβαρά στο δικαστήριο. ? ΠΩς θα αγορευει κατά της βίας δηλαδή εννοώ ότι ίδιος δεν το τηρεί. ..