3 κανάλια για το μεγάλο θέμα...

1

μάχη για το αποκλειστικό εδώ και 24 ώρες


Η μάχη του αποκλειστικού ρεπορτάζ συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ζώνες. Και ειδικά όταν έχεις να κάνεις με ένα θέμα που έπαιξε παντού τότε καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη μάχη θα δοθεί για μια συνέντευξη που σιγουρα και ενδιαφέρον θα έχει και ποσοστά τηλεθέασης. Ζήνα Κουτσελίνη και Τατιάνα Στεφανίδου με τα επιτελεία τους δίνουν εδώ και 24 ώρες μάχη παρασκηνίου για να εξασφαλίσουν το μαγικό ΝΑΙ της Ειρήνης . Συνδετικός κρίκος ο Σάκης Κεχαγιόγλου που ήταν και δικηγόρος της και 15 μέρες ήταν στο πλάι της και βοήθησε πολύ στο να έρθει και η αθώωση. Ο Κύριος Κεχαγιόγλου διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τις δυο παρουσιάστριες και πολλές φορές βγήκε σε τηλεοπτικά παράθυρα και έδωσε το ρεπορτάζ από τη δίκη της Ειρήνης. Τ

ώρα όμως η θέση του είναι δύσκολη . Δε θέλει να μεσολαβήσει για να πει στην Ειρήνη πού θα μιλήσει γιατί πολύ απλά η κοπέλα δεν είναι διατεθειμένη ακόμα να πει κάτι. Το σίγουρο είναι ότι αυτό με το που θα έρθει στην Ελλάδα θα αλλάξει...Είναι ένα πρόσωπο που απασχόλησε και έχει να πει πολλά από την περιπέτεια των 17 μηνών στη φυλακή και πρέπει να μιλήσει για να σταματήσουν να την ενοχλούν και να την κυνηγούν . 

Ένα αουτσάιντερ πάντως που επίσης θέλει την πρώτη συνέντευξη της Ειρήνης είναι και ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 και ποντάρει πολλά στην αξιοπιστία του Δελτίου του αλλά και στο ότι θα βγει να μιλήσει με άλλο ύφος και χωρίς " κίτρινη " διάθεση. Αυτό υποστηρίζει το επιτελείο του έμπειρου δημοσιογράφου - παρουσιαστή. 

Αναμένουμε πάντως τις επόμενες μέρες να μάθουμε , πώς , τι , εάν και πότε... Έχει ενδιαφέρον!

Newspistol - Χάρης Λεμπιδάκης

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δικαίωμα έχει να μιλήσει όπου γουστάρει και όχι να κάνετε πλύση εγκεφάλου,να δίνετε φράγκα για να πείσετε να έρθει στο κανάλι σας να μιλήσει.

    Αχ αυτά τα κανάλια αχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !