Ζέτα Δούκα: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1!


Μετά την παρουσίαση των εκπομπών υγείας στον ΣΚΑΪ, τώρα η Ζέτα Δούκα επανέρχεται τηλεοπτικά αναλαμβάνοντας εκπομπή ευ ζην στον ΑΝΤ1 .


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή το μεσημέρι και θα έχει διάρκεια μιας ώρας, ενώ όπως αναφέρει στέλεχος του καναλιού: «θα βγει στον αέρα μέσα στον Απρίλιο και θα βασιστεί στην πρωτοποριακή πλατφόρμα ,Thrive Global της Arianna Huffington, το όνομα της εκπομπής θα είναι Thrive».

Η Ζέτα Δούκα μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες έδωσε κάποιες πρώτες πληροφορίες για το ύφος και το θέμα της εκπομπής, εξηγώντας ότι «θα έχει να κάνει με το κομμάτι της ευημερίας και της ισορροπίας στην καθημερινότητά μας. Πώς καθημερινά ισορροπούμε την επαγγελματική μας με την προσωπική μας ζωή και την κοινωνική μας δράση ».

Σε κάθε επεισόδιο θα φιλοξενηθούν δύο συνολικά κάλεσμένοι, ένας αναγνωρίσιμος καλλιτέχνης ή παρουσιαστής που θα αποκαλύψει στο καναπέ της εκπομπής τα δικά του μυστικά ευζωίας, καθώς και ένας άνθρωπος της καθημερινής ζωής που φροντίζει το σώμα και το πνεύμα του.

Η ίδια η παρουσιάστρια είναι πλήρως ενημερωμένη γύρω από τις διατροφικές συνήθειες αλλά και
ό, τι αφορά την υγεία του σώματος και από το 2007 έχει δημιουργήσει ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό με σκοπό την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια