Update: Τα ΚΑΘΑΡΑ νούμερα (18/54) στη μεσημβρινή ζώνη για χθες,5/3/2019

13
%252C.%252C.%252C10202110
Η μεσημβρινή ζώνη είναι πλέον κάτι παραπάνω από γεμάτη. Το κοινό, όμως, τι επιλέγει να δει; Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά:

Πρόγραμμα - 18/54  

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 16,0

ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 15,7
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 7,5
OPEN NEWS 5,2
ΕΙΔΗΣΕΙΣ STAR 11,2

ΕΛΕΝΗ 16,7
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ  22,1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 5,5
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ  22,3
ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 13,6
SHOPPING STAR 22,6
POWER OF LOVE  15,5
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ  18,9

* Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από τα χαμηλότερα της Ελένης για φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαρώνει η Κατακουζήνα μετά από 20 χρόνια συνεχούς μετάδοσης. Σαρώνει και η Καγιά. Ο Μουτσινά μια χαρά, είναι η χρονιά του φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι Σαρωνει ο Μουτσινας... το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ ειναι η επιτυχία της ζωνης 15:00-16:10 χτες 25% και σημερα 22% αυτη ειναι επιτυχία το κοινο Εχει αγαπησει το παιχνίδι εδω και 3 χρονια που προβάλλεται και δεν του γυρναει την πλατη... ο Μουτσινας ειναι ενας πονοκεφαλος στα αυτιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:13 ότι θέλεις λες. Η Ζέτα παίρνει 20 και το κάνει 22. Ο Μουτσινας παίρνει 3 και το κάνει 20. Άλλωστε κανείς δεν αμφισβητεί την επιτυχία του Ρουκ Ζουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μουτσινάς είναι υπέροχος ,ταλαντούχος με ιδιαίτερο χιούμορ και εξυπνάδα !!το αξίζει αυτό που ζει φέτος....Όμως βλέπω μια "κοιλιά " σιγά σιγά στην εκπομπή...Πολύ τραγούδι,πολλά σκετσακια με την βανια πλέον που γεμίζουν τον χρόνο και η χρυσή τηλεόραση από 30 λεπτά μετά βίας πήγε στα 20λεπτά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μουτσινας κανει τα αξιοπροπρεπει νούμερα γιατι ολοι μιλανε γιαυτόν ....εγω θα συμφωνησω οτι η Ζετα ειναι η Βασίλισσα της μεσημεριανης ζωνης...μην ξεχναμε οτι σε τέταρτα ειναι παντα μπροστά αππο τον ανταγωνισμο...ο Μουτσινας απλα αντικατέστησε τον φουρθιωτη σε επίπεδο εξπομπης τζιζους.....αλλωστε η εκπομπη του απο 23-24% που εκανε εχεξ πεσει στα 16-17% δεν θα αργησουν να ερθουν και τα μονοψηφια σε τέταρτα.... το open ειμαι χειρότερο και απο το Καρδιτσα TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μουτσινάς κάνει τέτοια νούμερα σε ένα κανάλι που κάνει αυτή τη περίοδο γενικό μέσο όρο στο δυναμικό 7 με 8%. Η Ζέτα κάνει αντίστοιχα νούμερα σε ένα κανάλι με το λιγότερο διπλάσια γενικά νούμερα στο δυναμικό. Δεν υπάρχει καν σύγκριση. Είναι η έκπληξη της χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4 Προγραμματα σαρώνουν τι θέλετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρε συ ανώνυμο 4:17, είπαμε εμπάθεια αλλά έχεις σπάσει όλα τα κοντέρ. 1ον ο μουτσινάκος δεν έχει επίπεδο και έχουν τα ρουκ ζουκ; εκπομπή ποιότητας τζιζους χαχαχαχα. πέρα από αυτό 24 δεν έκανε ποτέ, 18,9 έκανε τα 16αρια είναι στο μυαλό σου. καλά για τα μονοψήφια που λες δεν φταις εσύ, η φαντασία σου τα φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδια εχουν δικιο δεν σαρωνει ο μουτσινας....εγω βλεπω το Ζετακι να σαρωνεθκαι το κων/νου και ελενης...οι υπόλοιποι πεσμενοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΝΤ1 είναι αποτυχημένος το μεσημέρι. Το κάτι ψήνεται τον ρίχνει στο 16% στο σύνολο το μεσημέρι. Για μεγάλο κανάλι που θέλει να λέγεται χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ο ΑΝΤ1 ειναι αποτυχημενος με μια ωρα που το χειροτερο του ειναι 13 που ειπες μιας και το κατι ψηνεται χτυπαει 16αρια τι να πει ο ALPHA και το STAR;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !