Τη διεκδικούν ο ΑΝΤ1 και το STAR...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11

Ακόμη ένα τούρικο σήριαλ έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες στην Ελλάδα. Πρόκειται για την οικογενειακή σειρά "Η κόρη μου", που χτυπάει κόκκινο σε τηλεθέαση στη γειτονική χώρα και ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και το STAR.

Πηγή: Tv εθνος

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τουρκικα υποαναπτυκτα σκουπιδια που μονο στις υποαναπτυκτες χωρες των Βαλκανιων (συμπεριραλαμβανομαστε και εμεις) κανουν επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο λόγο συνεχίζουν και αγοράζουν χαζό τουρκικά τα κανάλια δεν βλέπουν ότι δεν τραβάνε πλέον ήταν μια μπογιά που πέρασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βάζουν μυαλό. Δεν μπορεί θα το καταλάβουν σιγά σιγά μετά τα συνεχόμενα στραπάτσα ότι μόνο κάτι μπαναλαρίες έχουν μείνει που τα βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως είναι ποιο φθηνά τα Τούρκικα και επενδύουν σε αυτά μονίμως?
    Ένα καιρό είχαμε Μεξικάνικα-Βραζιλιάνικα και εδώ και κάποια χρόνια έχουμε τα Τούρκικα.
    Δεν πειράζει κάποια στιγμή θα το καταλάβουν αλλά θα είναι αργά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς 10:12 μμ
    Τα μεξικάνικα αναγκάζονταν να τα μεταγλωττίζουν. Γιατί όταν πρωτοξεκίνησαν μεταγλωττίστηκε το πρώτο και μετά αναγκαστικά ακολούθησαν με μεταγλώττιση και τα επόμενα. Στα τούρκικα τα ελληνικά κανάλια πατάνε στο ότι οι Τούρκοι απαγορεύουν τη μεταγλώττιση. Θέλουν να μας μάθουν με το ζόρι Τούρκικα. Για να μη μακρηγορώ τα μεξικάνικα τους έρχονταν ακριβότερα λόγω της μεταγλώττισης. Η μεταγλώττιση είναι ακριβό σπορ. Και κάτι που δεν ξέρετε στα τουρκικά κανάλια μεταγλωττίζουν στα τούρκικα τα πάντα, μέχρι και τις αμερικάνικες ταινίες και σειρές. Κι από την άλλη εδώ μαθαίνουμε τούρκικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι δεν αντιδράτε το ίδιο όταν παίζονται Αμερικανικες σειρές? Βρίζετε μια σειρά πριν καν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τον τίτλο μόνο και μόνο λογω της προέλευσης... Εγώ λοιπόν που έχω δει άπειρες σειρες τουρκικές ουδεμία σχέση έχουν με τις δικές σάχλες που παίζουν με την νοημοσύνη του τηλεθεατή... Και όχι δεν αναφέρομαι στην παραγωγή (λεφτά) αλλά στη προσέγγιση, σενάριο σκηνοθεσία και κυρίως ερμηνεια ηθοποιών.... Η βιομηχανία είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη!! σίγουρα προτιμάμε να παίζονται ελληνικές για να έχει ο κόσμος δουλειές αλλά ποτέ κλαψατε η γελάσατε τελευταία φορά?? Α ναι, με το παραπεντε(2007)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:41 λάθος η μεταγλώττιση δεν κοστιζεο πλέον τίποτα στα κανάλια γιαυτό και το Μακεδονία Tv τις προβάλλει έτσι. Επίσης κανένα μεγάλο κανάλι δεν προβάλλει λατινοαμερικανικεε σειρές για κάποιο άλλο λόγω και όχι επειδή είναι ακριβή η μεταγλώττιση. Υπήρχαν και σειρές που δεν ήταν μεταγλωτυισμενες σε πολλά κανάλια. Χίλιες φορές σειρές απο Μεξικό, Κολομβία, Ισπανία παρα τα σπσστικα τα τουρκικα έλεος. Έλεος δηλαδή έχουμε το Stsr με τη βλακεια καθε μέρα , ξεκινάει και ο Σκαι τώρα . Ευτυχώς υπάρχουν Ερτ και Μακεδονία TV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με τον/την 2:25. Η συγκεκριμένη σειρά είναι εξαιρετική. Ειδικά η μικρούλα πρωταγωνίστρια, η οποία έπαιζε και στο Αννέ που έδειχνε ο αντ1, είναι παιδί θαύμα, μεγάλο ταλέντο, βάζει κάτω πολλούς ενήλικες ηθοποιούς. Στην Τουρκία οι ξένες σειρές και ταινίες μεταγλωττίζονται γιατί υπάρχει μεγάλο ποσοστό αναλφάβητων οι οποίοι φυσικά δεν ξέρουν να διαβάζουν. Το έχω ξαναπεί το μόνο πρόβλημα με τις τούρκικες σειρές είναι οτι είναι... τούρκικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2:25 τελευταία φορά κλάψαμε με το νησί,με το χαρά αγνοείται,με κπ σκηνές στην ςθνκηκ Ελλάδος,με τη λέξη που δε λες...!!!
    Αλλά ναι οι Έλληνες ηθοποιοί είναι ατάλαντοι,ενώ οι Τούρκοι,οι Αμερικάνοι,οι Γάλλοι είναι πάντα κορυφαίοι απλά και μόνο επειδη είναι στο εξωτερικο.
    Και στην Ελλάδα έχουμε καλους σεναριογράφους και υπέροχους σκηνοθέτες.
    Και σε ΟΛΑ τα τουρκικα σίριαλ υπάρχον ατάκες-πασπαρτου που επαναλαμβάνονται συνεχώς,όπως φυσικά γίνεται ακόμα στην Ελλάδα.
    Μόνο λεφτά έχουν οι Τούρκοι περισσότερα, ξεκολλήστε πια που μειώνετε διαρκώς τις ελληνικές παραγωγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @2:25, τι είναι από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην Ευρώπη; Μπορείς να μας πεις μερικές χώρες της βόρειας και δυτικής Ευρώπης που παίζονται τα χαζοτούρκικα; Και δεν λέμε για κάτι παρακμιακά τούρκικα δορυφορικά κανάλια που απευθύνονται σε τούρκους μετανάστες. Αυτές οι βλακείες είναι μόνο για τις υποανάπτυκτες χώρες των βαλκανίων και της μέσης ανατολής. Και για τους αναλφάβητους Τούρκους όπως είπε και ο unknown. Σε αυτό το κοινό σκίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 7:42 12:15 τι χολή είναι αυτή? Και ναι αγαπητέ είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και δεν το λέω εγώ!!!! Κάνε την έρευνα σου όπως έκανα και γω, δεν μίλησα απλά για να μίλησω...και οι σειρές που ανέφερες έχουν τουλάχιστον μια 10ετια!!! Δεν αμφισβήτησα τους ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες αλλά δεν τους βλέπουμε πια στη τηλεοραση και αυτό είναι γεγονός! - και σε ΟΛΑ τα τουρκικά σηριαλ υπάρχουν ατάκες πασπαρτού-? Να φανταστω τις έχεις δει όλες που άμα σε ρωτήσω δεν θα ξες τι να μου απαντήσεις... Λίγη αντικειμενικοτητα δεν βλάπτει!! Θαυμάστε ένα καλό έργο από οποία χώρα και αν ειναι αλλιώς μην ασχολησε καθόλου άμα δεν ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !