ποια έκανε τις σκληρές αυτές δηλώσεις ;

''Επίθεση'' στα δύο ριάλιτι του ΣΚΑΪ εξαπέλυσε η επιτυχημένη και δημοφιλής καλλιτέχνιδα, Μαρινέλλα, μιλώντας στη Real Life και τον δημοσιογράφο, Βασίλη Μπουζιώτη.

Ερωτηθείσα σχετικά, απαντά:
Αρχικά, για το Survivor,είπε: «Κατ’ αρχάς δεν το βλέπω. Το είδα στα πεταχτά και το βρίσκω απαίσιο, φρικτό! Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να περάσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών. Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, τους κοιλιακούς τους, μήπως και τους τσιμπήσουν και χωθούν κάπου. Ξευτίλα δεν είναι αυτό;»

Ενώ εν συνεχεία μιλά για το Power of Love: «Αν το άλλο είναι ξευτίλα, αυτό είναι πρόστυχο! Δεν ντρέπονται ήθελα να ‘ξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό».


2 σχόλια:

κωστής είπε...

Επιτέλους ένας άνθρωπος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Και όμως Μαρινέλλα υπάρχει κόσμος που βλέπει αυτές τις αηδίες, δυστυχώς για την Ελλάδα μας και πολύ σύντομα θα είναι στην τηλεόραση πολλοί απο αυτούς , γιατί αυτό πουλάει εδώ που φτάσαμε. Η προστυχιά, η ξεφτίλα , το γδύσιμο, η πουτανιά κτλ κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ στο τραγούδι μπαίνουν οι φωναρες. Πλάκα μας κάνει.

loading...