Προσέγγιση στο Netflix...

0

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υφυπουργού Ψηφιακής
Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσου,με τον εκπρόσωπο του Netflix, Rajiv Dalal, υπεύθυνο διεθνών παραγωγών και επενδύσεων του αμερικανικού κολοσσού της steaming βιομηχανίας του θεάματος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Πάνος Κουάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) αλλά και η Βένια Βέργου, διευθύντρια στο Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας ενώ έκδηλη ήταν η πρόθεση του αμερικανικής πλατφόρμας για νέες παραγωγές και εμπλουτισμό του ήδη υπάρχοντος περιεχομένου της.


Η μεγάλη δημοτικότητα του Netflix, με 140εκ. περίπου συνδρομητές ανά τον κόσμο, η στροφή προς τις ευρωπαϊκές παραγωγές αλλά και οι επενδύσεις ύψους πάνω από 13δις για το 2018 σε παραγωγές οι οποίες διεκδικούν ακόμη και διεθνείς διακρίσεις, τοποθετούν το Netflix στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας βιομηχανίας και ένα σημαντικό εταίρο για την ανάπτυξη της εγχώριας οπτικοακουστικής βιομηχανίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !