«Η τηλεθέαση δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα ενός δελτίου. Πάρε για παράδειγμα τον Σρόιτερ…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Η
Αμαλία Κάτζου είναι αφοπλιστικά ειλικρινής όταν η συζήτηση πηγαίνει στα νούμερα τηλεθέασης. «Είμαι άρρωστη, δεν θα πω ψέματα. Όταν δεν πάμε καλά, αρρωσταίνω. Ο διευθυντής Ειδήσεων, Στράτος Μπαλής, με είδε μια μέρα –από τις πρώτες, που δεν είχαμε πάει τόσο καλά– και μου είπε να μην παίρνω τα νούμερα σοβαρά γιατί “θα πάθει τίποτα το νευρικό σου σύστημα”. Είχε δίκιο, αλλά δεν μπορείς να μην μπεις σε αυτό το τριπάκι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τηλεοπτικό πρόσωπο που δεν τα παρακολουθεί. Με το που τελειώσει η εκπομπή, πηγαίνω στο γραφείο και περιμένω τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι ψυχοφθόρο αλλά, δυστυχώς, από εκεί κρινόμαστε».

Η ίδια σπεύδει να μου εξηγήσει πως αυτό που έχει σημασία τη δεδομένη στιγμή για το Open είναι η αρτιότητα του τηλεοπτικού προϊόντος που παράγει. «Η τηλεθέαση δεν αντικατοπτρίζει τη δουλειά και την ποιότητα ενός καναλιού, μιας εκπομπής, ενός δελτίου. Πάρε για παράδειγμα τον Αντώνη Σρόιτερ, που τον παρακολουθώ. Όταν ξεκινούσε, το κανάλι του τον στήριξε. Δεν έκανε την τηλεθέαση που κάνει τώρα. Ξεκίνησε από το 5% και με το χρόνο έφτασε στο 20%. Απαιτείται χρόνος. Το Open είναι ένα καινούριο κανάλι, με νέα πρόσωπα και ύφος, που κάνει μια τεράστια προσπάθεια. Διαθέτει σοβαρή ομάδα στον ενημερωτικό και τον ψυχαγωγικό τομέα. Η τηλεόραση είναι συνήθεια, πρέπει να μας μάθει ο κόσμος».

Το ενημερωτικό τμήμα του Open άρχισε να σχηματίζεται ήδη από το περασμένο καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι που θα μείνει αξέχαστο για την παρουσιάστρια, αφού από τη μία παιζόταν το επαγγελματικό της μέλλον και από την άλλη είχε να διαχειριστεί στον αέρα τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι, που την άγγιξαν και σε πολύ προσωπικό επίπεδο. «Νομίζω ότι ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Όταν άλλαξε η ιδιοκτησία και ήρθαν οι νέοι διευθυντές, ο Δημήτρης Μιχαλέλης, που τον γνώριζα ως συνάδελφο, μου είπε “εσύ θα μείνεις εδώ”. Για εμένα ήταν σημαντικό αφού βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά. Μου πρότειναν να δουλέψω όλο το καλοκαίρι γιατί έπρεπε να βοηθήσω το κανάλι. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, ειδικά με την τραγωδία στο Μάτι. Ήταν τρομακτικό, αφού χάθηκαν και άνθρωποι που γνώριζα» μου λέει κατεβάζοντας για πρώτη φορά το φρενήρη ρυθμό με τον οποίο μιλάει. Η Αμαλία έμαθε πως ο σύζυγος και τα δύο παιδιά της Βαρβάρας Φύτρου αγνοούνται ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής. Η συγκεκριμένη οικογένεια γνωριζόταν με εκείνη της Αμαλίας, λόγω των παιδιών τους. «Πώς το διαχειρίστηκες στον αέρα;» τη ρωτάω. «Είμαι ευσυγκίνητη… Δάκρυσα. Δεν μπορούσα. Όσο αυθόρμητος όμως κι αν είσαι, στην τηλεόραση πρέπει να περιορίζεις τα συναισθήματά σου. Με το τέλος του δελτίου, μου λέει ο Δημήτρης Μιχαλέλης “Με το ζόρι κρατιόσουν”».

Πηγή: People

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και μετά τη φωτιά στο Μάτι έβγαινε στα κανάλια ως άλλη εκπρόσωπος του Αλέξη και τον υπερασπιζοταν. Πού τα πουλάει τα παραμύθια περί δακρύων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !