Έρχεται νέα σειρά στο... - Ο τίτλος και η πρεμιέρα!

0

δείτε τα teaser


Μετά από περίοδο αδράνειας αλλά και με κάποιες σειρές που βγήκαν στον αέρα να ήταν καλύτερα να έμεναν... εκτός, τη φετινή σεζόν υπάρχει αύξηση της παραγωγής στην εγχώρια μυθοπλασία και μάλιστα με αξιόλογα αποτελέσματα. Μία ακόμη σειρά με συντελεστές που μας προϊδεάζουν για θετικό αποτέλεσμα είναι έτοιμη να πάρει θέση στο τηλεοπτικό τοπίο. Η συγκεκριμένη σειρά μάλιστα, οι ηρωίδες, οι διάλογοι και η καθημερινότητά τους θα σας θυμίσει… πολλά!

Σύντομα ,λοιπόν, στο Novalife της NOVA θα κάνει πρεμιέρα μία καινούργια ,πρωτότυπη, χιουμοριστική σειρά με τίτλο ,«Μαμάδες στο παγκάκι», σε σενάριο της Μανίνας Ζουμπουλάκη και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμένγκου, με τις Ευγενία Δημητροπούλου, Χρύσα Κλούβα και Σοφία Βογιατζάκη. Το σενάριο της Μανίνας Ζουμπουλάκη επικεντρώνεται σε τρεις γυναίκες, την Έλλη, τη Νάντια και τη Ρούλα, που συναντιούνται κάθε μέρα στο παγκάκι του πάρκου της γειτονιάς τους, ενώ τα παιδιά τους παίζουν στην παιδική χαρά.


Οι τρεις γυναίκες, οι τρεις μανάδες συζητούν διάφορα θέματα που τις προβληματίζουν σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά τους και που με αυτά είναι σίγουρο πως θα… ταυτιστούν πολλοί τηλεθεατές, γυναίκες αλλά και άντρες.Πιο συγκεκριμένα: η Έλλη (Ευγενία Δημητροπούλου) είναι δικηγόρος και πολύ υπερήφανη για την κόρη της, πιστεύοντας ότι η μικρή Ναταλία είναι χαρισματική ή τουλάχιστον, πολύ μπροστά για την ηλικία της απ’ όλες τις απόψεις. Η Ρούλα (Χρύσα Κλούβα) είναι κομμώτρια και χωρισμένη, με χαλαρή αντιμετώπιση της μητρότητας, αλλά με ένστικτο. Λέει τις περισσότερες… κοτσάνες παρότι μεγαλώνει σχετικά σωστά το παιδί της. Η Νάντια (Σοφία Βογιατζάκη) είναι δημόσιος υπάλληλος και υπερπροστατευτική με τον γιο της μεταδίδοντάς του και τις πάμπολλες φοβίες που έχει!

Η σειρά, «Μαμάδες στο παγκάκι», είναι συμπαραγωγή της Nova και της Verbillion με τους συντελεστές, εμπρός και πίσω από τις κάμερες ,να εγγυώνται για ευχάριστο αποτέλεσμα. Οι τρεις «μαμάδες» θα βρεθούν για πρώτη φορά στο «παγκάκι» τους το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα τις απολαμβάνουν κάθε Σάββατο, στις 20:40, στο Novalifε, πριν τη βραδινή ταινία των 21:00. Προς το παρόν έχει εγκριθεί ένας κύκλος δέκα επεισοδίων αλλά δικαιολογημένα εκτιμάται πως θα υπάρχει συνέχεια, ενώ όπως έχω πληροφορηθεί η NOVA ετοιμάζει κι άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τους συνδρομητές της…

Νewsit- Γρηγόρης Μελάς

Δείτε τα πρώτα teaser:



                                           



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !