αναστάτωση στην 24MEDIA λόγω απολύσεων και παραιτήσεων!


Δύσκολες ημέρες για το δημοσιογραφικό δυναμικό του Sport24.gr, ένα από τα πιο πετυχημένα και έγκυρα αθλητικά sites. Ο αρχισυντάκτης του site, Γιάννης Σερέτης, υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος αφόρητη πίεση από τον διευθυντή της ιστοσελίδας ,Παντελή Βλαχόπουλο. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να μεταπειστεί, δεν την ανακάλεσε και σταματά από την 1η Μάρτη.

Ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού, Αλέξης Βιρβίλης, παραιτήθηκε μέσω επιστολής στην οποία αναφέρει ότι θίχτηκε για το σαββατιάτικο δημοσίευμα της ιστοσελίδας κατά της εφημερίδας ,«ΦΩΣ», στην οποία επίσης διατελεί βασικός ρεπόρτερ. Ο Κώστας Τσίλης που κάλυπτε μέχρι σήμερα στο Sport24 το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ενημερώθηκε ότι διακόπτεται η συνεργασία του με το site λόγω περικοπών. Την ίδια τύχη, είχε και ο έτερος αρχισυντάκτης, Θοδωρής Ρούσσος, ενώ νωρίτερα είχε απολυθεί ο Ηλίας Ευταξίας.

Όλα αυτά συνέβησαν σε διάστημα ενός μήνα. Έντονη δε είναι η φημολογία ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι (είτε με παραίτηση, είτε με απόλυση) λόγω αδυναμίας συνεργασίας με τον Παντελή Βλαχόπουλο.

Πηγή:enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...