Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: ''Το σενάριο στην ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ διαφέρει από τον μέσο όρο των δραματικών σειρών''


Η κεντρική πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους,
μιλά τόσο για την ηρωίδα της και τη σειρά, όσο και για τη συνύπαρξή της με τον ηθοποιό,Αλέξανδρο Σταύρου.

Τι σας κέντρισε στον ρόλο της Έλενας;  
«Σίγουρα ο ίδιος ο ρόλος, και βέβαια, επειδή κανένας δεν είναι ανεξάρτητος, μου άρεσε και η ιστορία, που διαφέρει πολύ από τον μέσο όρο δραματικών σειρών. Στα συν ήταν φυσικά και οι συνεργάτες της σειράς. Εντάξει, αυτά τα δύο πάνε πακέτο!»

Η εξαφάνιση ενός παιδιού μπορεί να φέρει κοντά μια οικογένεια ή είναι αναπόφευκτο να τη διαλύσει;  
«Από αυτά που έψαξα και είδα, πιστεύω πως τέτοια συγκλονιστικά περιστατικά λειτουργούν περισσότερο διαλυτικά σε μια οικογένεια και λιγότερο ενωτικά. Τα πράγματα δεν είναι απλά και ο κάθε άνθρωπος τα αντιμετωπίζει διαφορετικά και αναζητά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να σταθεί όρθιος ύστερα από ένα δραματικό συμβάν».

Στα επόμενα επεισόδια βρίσκει τελικά η Έλενα γαλήνη;  
«Γαλήνη ακόμα όχι, δεν βρίσκει.  Τα πράγματα είναι πολύ ταραγμένα. Στη φάση που βλέπουμε, ο Νίκος δεν έχει έρθει ακόμα όσο κοντά της θέλει η Έλενα. Η γαλήνη θα έρθει όταν ηρεμήσουν όλα και όταν όλα τα παιδιά της είναι καλά. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Αλέξανδρο Σταύρου;  
«Είναι υπέροχη και το λέω πραγματικά με την καρδιά μου και με απόλυτη ειλικρίνεια. Δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν και είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει φέτος. Περνάμε πολύ καλά, συνεργαζόμαστε πολύ καλά, βοηθάει ο ένας τον άλλον... Άλλωστε, αυτό χρειάζεται σε μια δουλειά, αλληλοστήριξη».

Αυτά δήλωσε μιλώντας στον Βασίλη Ανδριτσάνο και το Τηλέραμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια