Απίστευτη ατάκα του Σταμάτη Κραουνάκη: «Όλες τόνε θέλετε, λ@υγκρες, τον...»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το ζεϊμπέκικο του Παύλου Πολάκη λίγες ώρες μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις λατρείας του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη σχολιάστηκε ποικκιλοτρόπως - ακόμα και για το τσιγάρο που είχε στο στόμα του, χορεύοντας «βαριά κι ασήκωτα» ο υπουργός.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγουδούσε «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» και ο βαρύμαγκας υπουργός που με κάθε ευκαιρία απειλεί θεούς και δαίμονες, χόρευε με το τσιγάρο στο στόμα, το σώμα γυρτό, τα χέρια απλωμένα και κόκκινες χαρτοπετσέτες να τον ραίνουν και να γεμίζουν την πίστα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, που παρουσιάζει εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», μέσω της εκπομπής του θέλησε να διηγηθεί από την πλευρά του την βραδιά στις «Γραμμές», το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Μ' ένα νεύμα δικό του κι ένα δικό μου, ανέβηκε ο υπουργός στην πίστα, λέει ο μουσικοσυνθέτης και συνεχίζει αποκαλώντας «λούγκρες» όσους σχολίασαν το γεγονός, που κάνουν ό,τι κάνουν και λένε όσα λένε γιατί... «τον θέλουν τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Επί λέξει όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν' ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (σσ ο Πολάκης), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ' ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral [...], ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, τον ψηλό τον Κρητίκαρο»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !