Έχει ξεκινήσει εξονυχιστικός έλεγχος στο κανάλι, που αφορά στα οικονομικά θέματα των μεγάλων παραγωγών της τηλεόρασης του Αlpha!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το κανάλι νέα διοίκηση έχει ξεκινήσει πραγματικά απόλυτους και εξονυχιστικούς ελέγχους στα οικονομικά όλων των μεγάλων παραγωγών που έγιναν ή ετοιμάζονται για το  μέλλον.

Όλα τα συμβόλαια έχουνε μπει κάτω από το μικροσκόπιο και προσπαθούν οικονομικά στελέχη, λογιστές και άνθρωποι της νέας διοίκησης να βγάλουν άκρη. Κάτι που δεν είναι εύκολο. Συγκεκριμένα, ελέγχονται οι παραγωγές, «Το σόι σου», «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», «Έλα στην θέση μου», «Τατουάζ», «Deal», «Bake of Greece».

«Υπάρχουν αμοιβές παρουσιαστών που είναι εκτός αγοράς και εκτός Budget σε οποιοδήποτε κανάλι. Μιλάμε για αμοιβές προ κρίσης που κυριολεκτικά βγάζουν μάτι»...

Το θέμα είναι ένα όμως. Αυτός ο έλεγχος θα οδηγήσει σε κόψιμο αυτών των προγραμμάτων;

«Κανένας δεν το ξέρει αυτό. Ένα είναι το σίγουρο, το κανάλι πρέπει να μπει σε μία οικονομική τάξη, πρέπει να ισοσκελιστούν τα έσοδα και τα έξοδα. Πρέπει όλα τα προγράμματα να βγάζουν τα λεφτά τους, τουλάχιστον, και να αφήνουν και ένα μικρό κέρδος. Προγράμματα που δε βγάζουν τα λεφτά τους, δεν έχουν θέση όχι μόνο στο κανάλι του Αlpha, αλλά σε κανένα κανάλι παγκοσμίως. Το φαινόμενο χρεωστικών εκπομπών και προγραμμάτων είναι μία πολυτέλεια του παρελθόντος, που οδήγησε σε καταστροφές δεν θα την επαναλάβουμε», τονίζουν!

Οι πηγές μέσα από τον Alpha ανεπίσημα μας μιλάνε για «σκανδαλώδεις» συμφωνίες εκτός λογικής και οικονομικής συνέπειας. Μας μιλάνε για συμβόλαια και υπογραφές που έπεσαν χωρίς οικονομικό προγραμματισμό!

youweekly.gr

2 σχόλια:

natasa είπε...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ....ΚΡΙΜΑ

MIKU HINASAKI είπε...

Σφιχτοχέρης ο νέος ιδιοκτήτης.Έτσι οδήγησε και το mega σε κλείσιμο.Δεν ήθελε να πληρώσει τα δάνειά του.

loading...