Έρχεται ο 2ος κύκλος του ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ -Η ανατροπή!

1

Έρχεται ο συναρπαστικός 2ος κύκλος της καθημερινής σειράς του OPEΝ, ανατρέποντας όλα τα
δεδομένα! Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 20.00, το πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου καθηλώνει με αναπάντεχες εξελίξεις που κόβουν την ανάσα. 

Το τέλος του πρώτου κύκλου του Πρίγκιπα Της Φωτιάς βρήκε όλους τους ήρωες αντιμέτωπους με ένα σκοτεινό παρελθόν που εκδικείται, καθώς μια σειρά από μυστικά έρχονται στο φως και ανατρέπουν τα πάντα. Η εκδίκηση, όμως, είναι καμια φορά τόσο δίκαιη ή τόσο άδικη, τόσο αναμενόμενη ή τόσο αναπάντεχη, όσο και η ίδια η ζωή.

Το αίμα άνοιξε την όρεξη στους «λύκους» που, σιγά σιγά, αρχίζουν τώρα να μαζεύονται. Διψούν για νέο αίμα, έτοιμοι να κατασπαράξουν την αθωότητα και καιροφυλακτούν ως τη στιγμή που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, σε μια σκληρή αλλά γεμάτη ανατροπές μάχη για την επικράτηση. Ένα τραγικό γεγονός συγκλονίζει και αρχίζει να κινεί γρανάζια που πυροδοτούν εξελίξεις και αλλάζουν τη ζωή όλων. 

Εξελίξεις, που ανακατεύουν ξανά τα χαρτιά της τράπουλας. Βήμα, βήμα, λεπτό προς λεπτό. Το ρολόι της μοίρας μετράει τον χρόνο μέχρι την εκδίκηση, τον χρόνο μέχρι τη δικαίωση, το χρόνο μέχρι την καταστροφή, τον χρόνο μέχρι την εξιλέωση. Τον χρόνο, που μέχρι το τέλος του δεύτερου κύκλου, δε θα αφήσει κανέναν και τίποτα όπως τα γνωρίσαμε στην αρχή. 

Ό,τι νομίζαμε αληθινό, ό,τι νομίζαμε κρυφό, ό,τι νομίζαμε πως είναι στο απυρόβλητο, όλα ανατρέπονται για να αποκαλυφθεί μια νέα πραγματικότητα, που δεν έχουμε καν φανταστεί. Και ανάμεσα σε όλα, ο έρωτας μια φωτεινή ελπίδα. Έρωτας που για κάποιους ήρωες φαντάζει σαν έξοδος προς την ελευθερία, ενώ για άλλους κρύβει κινδύνους και δυσκολίες, που γίνονται όμως καύσιμο για να φουντώσει το πάθος. 

Αλήθεια, Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς, το παιδικό παραμύθι που έμεινε ατέλειωτο, τι τέλος θα έχει; Ποιος θα το αποφασίσει; 

Πρίγκιπας της Φωτιάς: Η Ανατροπή: Ο νέος, 2ος κύκλος μπαίνει δυναμικά στην ζωή μας στις 6 Φεβρουαρίου με νέα πρόσωπα, νέες συγκινήσεις, και συνεχείς ανατροπές.

Kαθημερινά στις 20.00 στο Open.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πρωτη φορα βλεπω ελληνικη σειρα να αλλαζει απο 1ο σε 2ο κυκλο στην μεση της χρονιας χωρις διακοπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !